Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Κοίτα Μιχάλη μας Το Χάλι μας...

Τα ψέματα τελειώσαν και μείναμε με την απορία.....
Που είναι η ομάδα που στα μάτια μας πετούσε?
Που πήγε ο προπονητής που είχε "άστρο" και τώρα έσβησε?
Ας τα πάρουμε από την αρχή !
Μπορεί η ομάδα να κάνει και πρωινές προπονήσεις? Εσείς τι λέτε? ε? Μάλλον όχι, βλέπετε ο προπονητής μας που εκτός των άλλων δεν έχει και βοηθό, δεν έχει αποκλειστική επαγγελματική ασχολία την ΑΕΛ. Όλοι μας το γνωρίζουμε. 
Λένε ότι ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει και πάλι μάλλον συμφωνούμε όλοι. Ομάδα όμως που παίρνει ισοπαλίες με κατώτερους (στο όνομα) αντιπάλους αλλάζει ή όχι?
Μας λένε κάποιοι όνομα και μη χωριό πως οι σχέσεις των παιχτών με τον προπονητή είναι άριστες. 
Το είδαμε σήμερα στην αλλαγή του κάκιστου για μια ακόμη φορά Ζεκίνια, ο οποίος προκλητικότατα έγραψε τον προπονητή του και χιλιάδες κόσμου στα παλιά του τα παπούτσια και με το πάσο του κατευθύνθηκε στον πάγκο. 
Μπορεί ο Ζιώγας  έντεχνα όπως το χει ξανακάνει να μην είχε τα έντερα να τον κοιτάζει την ώρα που κατευθύνονταν στον πάγκο ώστε να αποφύγει καταστάσεις άλλα τα μάτια μας είναι αδιάψευστος κριτής.
Κάντε τα όλα μια σούμα τώρα, δείτε και το ωραίο passing game που έπαιζαν οι κρητικοί με λίγη (όσο χρειαζόταν ) βοήθεια από τα κοράκια και μετά πείτε μου αν δικαιούμαστε ή όχι την νίκη. 
Έγραψα πως τα επόμενα τρία παιχνίδια θα ναι καθοριστικά, μακάρι να κερδίσουμε τα επόμενα δύο και να ελαφρύνει το κλίμα, το οποίο σήμερα είναι βαρύ καθώς κακές αναμνήσεις του παρελθόντος ξεπετάχτηκαν από το μυαλό ενώ θεωρούσαμε πως είχαν σβηστεί...

ΥΓ: Διαβάζω στις δηλώσεις του Ζιώγα ότι αξίζαμε κάτι καλύτερο, το χ εννοεί?



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: