Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Επίθεση Πριν τον Αγώνα Σε Λαρισαίο....

Χαμός χθες στη γείτονα πόλη....
Χαμός, αλλά τα κουναβάκια που ταν μαζί με τον γνωστό ραδιοφωνικό παραγωγό και τηλεπαρουσιαστή που δέχτηκε επίθεση από ομάδα "αγνώστων" με κράνη (και όχι με κουκούλες), την κάναν αβαβά!!
Τέτοιο το επίπεδο τους, που συχνά πυκνά ευαγγελίζονται,  τέτοια και η φιλοξενία τους.

Το γεγονός πήρε έκταση καθώς αναφέρεται σήμερα στην εφημερίδα των γειτόνων "θεσσαλία"
Επίσης σύμφωνα με πληροφορίες οι κούναβοι που συνόδευαν τους Λαρισαίους (όλοι οι δικοί μας γνωστοί στον οπαδικό κόσμο) με το πέρας των επεισοδίων που  οι ίδιοι προκάλεσαν πλήρωσαν και το λογαριασμό, απαλλάσσοντας έτσι τους "δύο"  ντόπιους της παρέας να κεράσουν τα τσίπουρα.
Από πληροφορίες λέγετε ότι επιτέθηκαν μόνο στον δικό μας τηλεπαρουσιαστή ο οποίος κατά την συμπλοκή έχασε και το κινητό του.
Το γνωστό σε όλους μας υποκοριστικό όνομα "κουναβάκια" χρησιμοποιούνταν πολλάκις σε ζωντανή μετάδοση από μέρος του, κάτι που ενόχλησε τους κούναβους και γι αυτό σύμφωνα με τα λεγόμενα τους δεν "πείραξαν" κανέναν από τους άλλους της παρέας.
Το κλίμα δυστυχώς αρχίζει να μυρίζει μπαρούτι και μετά από αυτό το γεγονός, παρότι φήμες από την αστυνομική διεύθυνση Μαγνησίας λέγαν ότι πιθανόν τελικά στην δεύτερη σύσκεψη της Πέμπτης  να δοθούν εισιτήρια για τον αγώνα, το να πάρουμε εισιτήρια για να στηρίξουμε την ομάδα μας από κοντά θα ναι ακόμη πιο δύσκολο. 



Share

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΕΤΑ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ ΚΟΤΕΣ ??? ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ !!!