Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

Δε Θα τους Περάσει..

Μέρες που ναι και αντί να χαρούμε με τις οικογένειες μας, τα χτυπήματα, ενίοτε και κάτω από την ζώνη, είναι πολλά και καθημερινά.
Κάποιοι μας έχουν ξεγραμμένους ήδη.

Κάποιοι θεωρούν πως στην δύσκολη εποχή που ζούμε και με τις αλχημείες που έκανε ο μεγαλομέτοχος καβαντζάροντας το ρευστό για πάρτη του, η ΑΕΛ θα καταλήξει μια ανάμνηση που χρόνο με το χρόνο θα ξεθωριάζει και όλα θα κυλούν κατά πως θέλουν οι "μεγάλοι".
Ε όχι!
Πλανώνται όσοι θεωρούν πως η ΑΕΛ θα τελειώσει.
Η ΑΕΛ όσο υπάρχει έστω και ένας φίλαθλος που θα την έχει στην καρδιά του δε πρόκειται να τελειώσει ποτέ. Θα ναι παρούσα και θα τους ξανά χαλάσει την "σούπα" τους!
Όχι δεν είναι φοίνικας που θα αναγεννηθεί από τις στάχτες του, η ΑΕΛ θα σηκωθεί και θα ξανά μεγαλουργήσει γιατί είναι μεγάλη ομάδα και οι φίλαθλοι της δε πρόκειται να την αφήσουν να καταλήξει εκεί που έχει σχεδιάσει ο τωρινός της μεγαλομέτοχος ή έστω εκεί που την οδηγεί με τις επιλογές του, διοικώντας την με "φιρμάνια" σαν τις ευχές που έστειλε να διαβαστούν απ το χαρτί!
Ας τολμήσουν... Ιδού η Ρόδος.. Και από "πήδημα" θα τους χορτάσουμε να το χουν κατά νου...

ΥΓ: Αφορμή για το παραπάνω στάθηκε το : http://www.balleto.gr/periexomeno/afieromata/ta_xreiagonatizoun_ti_abasilissa_tou_kampoua.html

ΥΓ2: Ξέρουμε όλοι πια ποιος ο υπεύθυνος της συμφοράς... Το νου σου.. 



Share

1 σχόλιο:

skatzoxoiros είπε...

εγω το ξαναλεω... δεν διοικηται απο την αθηνα αυτη η πολυ μεγαλη ομαδα που εσπασε το κατεστημενο και μονο αυτη θα το ξανασπασει στο αμοιρο ελληνικο ποδοσφαιρο.. και κατι μαγκες δαγκες, βαλτε εισαγωγικα μπρος πισω, σαν τον φταρλα πρεπει να καταλαβουν πως πρεπει να αναλαβουν τις ευθυνες τους και οχι να γλυφουν τον πηλα και να κανουν το ασπρο μαυρο, για να γινει αυτο που πρεπει να γινει και με το παραπανω...