Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Έσπασε το Γυαλί....

Έχει αγώνα αύριο, έναν σημαντικότατο αγώνα και όπως ξέρουμε ή μάλλον όπως έχουμε μάθει εμείς εδώ στην ΑΕΛ το μόνο που κάνουμε κάθε φορά που γεμίζουμε την "καρδάρα" είναι να της τραβάμε ένα σουτ που να ναι όλο δικό της. 
Ζεκίνια τέλος. 
Ειδικά από την στιγμή που βγήκε και "μίλησε", λέγοντας πράγματα πιστεύει κανένας ότι θα ξαναβρεί θέση στην ομάδα?
Τι και αν έχουμε αγώνα αύριο? τι και αν οι περισσότεροι από εμάς προσπαθούμε να "φέρουμε" κόσμο στο γήπεδο για ενίσχυση της ομάδας? 
Φροντίζουν όσοι έχουν την τύχη της ομάδας στα χέρια τους να εκθέτουν την ίδια την ομάδα και να την κάνουν ίδια με όσα κατά καιρούς έχουμε κατακρίνει σε άλλους διαλαλώντας την "διαφορετικότητα" μας. 
Οι δηλώσεις του : 
http://sportlarissa.gr/1-%CE%B1%CE%B5%CE%BB-1964/%CF%80%CE%B1%CE%B5-%CE%B1%CE%B5%CE%BB-1964/5265-%CE%B6%CE%B5%CE%BA%CE%AF%CE%BD%CE%B9%CE%B1-%C2%AB%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%BC%CE%BF%CF%85-%CF%86%CE%AD%CF%81%CE%B8%CE%B7%CE%BA%CE%B1%CE%BD-%CF%83%CF%89%CF%83%CF%84%CE%AC%E2%80%A6%C2%BB.html

Εξάλλου αν πιστέψουμε τα λόγια του τι ένα εκατομμύριο προσφυγές στην uefa- fifa τι ένα εκατομμύριο εβδομήντα χιλιάδες! 
Έτσι κι αλλιώς αυτή είναι η "τακτική" των διοικούντων χρόνια τώρα... 



Share

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

το γεγονος οτι το δηλωσε δεν σημαινει οτι ειναι και αληθεια.μην τρωμε αμασητα οτι μας δινουν.οτι εχει κανει χαζομαρες η παε ειναι αληθεια αλλα αυτο που κανει ειναι σωστο πιστευω παιδια.αελ μονο