Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

Η Προς Λαρισαίους Επιστολή..

Των "επιστολών" έγινε σήμερα!!!
Φαίνεται πως τα στόματα θα ανοίξουν σιγά σιγά και πράγματα θα βγουν στην επιφάνεια να μάθει και ο κόσμος τι πραγματικά συμβαίνει. 
Διαβάζοντας την μακρόσυρτη επιστολή  του Μίμη Τσακμακίδη αλλά και την απάντηση του Αποστόλη Τριανταφύλλου είναι αλήθεια πως "κουράστηκα" που λέει και κάποια ψυχή!!
Προσωπικά πάντως και κάποιοι φίλοι στο facebook ξέρουν γιατί μιλάω, πιστεύω τον Τριανταφύλλου, ο οποίος αν και αργά ξεκίνησε επιτέλους να μιλάει για αυτά που πρέπει να μαθαίνει ο κόσμος και για το πως δημιουργήθηκαν τα χρέη των 14 εκατομμυρίων ευρώ, την ώρα που τις τρεις τελευταίες χρονιές στην SL είχε έσοδα 25!!!! 
Είχα γράψει πριν λίγες μέρες, πάλι με αφορμή κείμενο του συγκεκριμένου δημοσιογράφου πως ο πόλεμος μόλις ξεκίνησε και θα χει πολλά επεισόδια. Το κουτί της πανδώρας άνοιξε, θα βγουν πολλά στην επιφάνεια. 
Κάνω και πάλι την ίδια ευχή... Να μη βγει η ομάδα χαμένη από τον συγκεκριμένο πόλεμο... 

ΥΓ: Μεγάλη εντύπωση προκαλεί, σε όσους ξέρουν έστω και λίγο, ο τρόπος γραφής της επιστολής,  η ημερομηνία που συντάχθηκε, αλλά και η εμπεριστατωμένη έρευνα δημοσιευμάτων του συγκεκριμένου δημοσιογράφου. 
Ούτε το πάλαι ποτέ γραφείο τύπου στα καλύτερα του...

ΥΓ2 : Από φίλο στο facebook: Η επιστολή γράφτηκε Σαββάτο αλλά δόθηκε σήμερα στην δημοσιότητα γιατί η ομάδα είχε αγώνα. Ενώ σε δυο μέρες δεν έχουμε αγώνα, τη Τετάρτη με τους Δραμινούς μακριά γαϊδούρα θα παίξουμε??




Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: