Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

Σημαντικός για την Συνέχεια...

Σημαντικής βαθμολογικής σημασίας το αυριανό παιχνίδι καθώς με συνδυασμό αποτελεσμάτων μπορεί η ομάδα να αποκτήσει ώθηση για την συνέχεια.
Σημαντικό επίσης το γεγονός πως ο προπονητής έχει τους περισσότερους από τους παίχτες στην διάθεση του, με σοβαρή απουσία αυτή του Σκόνδρα ο οποίος εκτίει την ποινή των τεσσάρων καρτών.

'Όλοι μας και ιδιαίτερα οι παίχτες,  μετά την απογοήτευση από την ήττα του Πανσερραικού και την ψυχολογική ανάταση με την εκτός έδρας νίκη στην Επανωμή, θεωρούμε σίγουρη την αυριανή νίκη και ασχολούμαστε με τον επόμενο αγώνα και μακάρι να ναι ένα εύκολο και ευχάριστο μεσημέρι.
Σε αυτό το μαραθώνιο και μάλιστα στην χρονική στιγμή που βρίσκεται, η ομάδα θα πρέπει αύριο οπωσδήποτε να κερδίσει το παιχνίδι και εν συνεχεία τα επόμενα δέκα ματς να κάνει συνεχώς την υπέρβαση καθώς τα επόμενα δέκα παιχνίδια είναι αυτά που θα καθορίσουν εν πολλοίς σε πια θέση της βαθμολογίας θα τερματίσουμε. 



Share

1 σχόλιο:

skatzoxoiros είπε...

κι ο σερεμετ ειναι σοβαρη απουσια, αλλα εμενα αυτο δεν μου λεει τιποτα... και το ξαναλεω.. κι αυτο το παιχνιδι ειναι κομμενο και ραμμενο στα μετρα μας.. αρκει η ομαδα να κανει αυτο που πρεπει να κανει και με το παραπανω.. απλα πραγματακια ειναι.... ποια γιαννιτσα τωρα? ενα κωλοχωρι ειναι στην ποδοσφαιρικη διαλεκτο... ο θεος συγχωρει, ο κοσμος της αελ οχι... οσο θυμαμαι εκεινον τον χοντρο στο πρωτο ματς που ηταν ολο μαγκια κλανια κι ο κωλος παραθυρια, τρελαινομαι.. τωρα θα δει τι εστι βερυκοκο...