Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

Επόμενος Σταθμός, Επανωμή..

Πριν καλά καλά "χωνέψουμε" την εντός έδρας  ήττα από το προηγούμενο παιχνίδι και τους όποιους κλυδωνισμούς αυτή έφερε στην ομάδα, είμαστε υποχρεωμένοι να κοιτάξουμε μπροστά και το επόμενο παιχνίδι όπου είναι η εμβόλιμη αγωνιστική και γίνεται την Τετάρτη στην Επανωμή.

Πολλές φορές οι αριθμοί κρύβουν την πραγματική κατάσταση και όσο και αν ακόμη είμαστε μέσα στο "κόλπο" οι παίχτες όποιοι και αν παίζουν θα πρέπει να τα δίνουν όλα για την ομάδα.
Παραμένουμε ακόμη και μετά την ήττα πρώτη σε "φόρμα" κοιτώντας τα στατιστικά, αλλά τα στατιστικά δε παίζουν ποδόσφαιρο.
Θα πρέπει όλοι τους να καταλάβουν πως πρέπει φέτος η ομάδα να ανεβεί στο τρένο της ανόδου και πως σε κάθε παιχνίδι με όποιον και αν παίζουν θα πρέπει να τα δίνουν όλα.
Επόμενος στόχος λοιπόν Αναγέννηση Επανωμής και το τρίποντο θα πρέπει να είναι ο μόνος στόχος με την ομάδα που βρίσκεται προτελευταία στην βαθμολογία.
Μη ξεχνάμε πως ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται και πως οι παίχτες της Επανωμής θα προσπαθήσουν με όποιο τρόπο να πάρουν κάτι από αυτό το παιχνίδι.
Δυστύχημα για εμάς είναι ότι πιθανά η ομάδα της Επανωμής δεν έχει την δυνατότητα να σφραγίσει εισιτήρια με αποτέλεσμα να μη μπορούμε να δούμε το παιχνίδι μιας και δεν είναι ούτε τηλεοπτικό. 



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: