Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

Μόνο Λίγο Καιρό Ξαποσταίνει ???

Μακάρι να ναι έτσι και μετά το ατυχές ισόπαλο αποτέλεσμα με την Δράμα στην εντός έδρας μας αναμέτρηση η ΑΕΛ να δείξει στην Καλλιθέα το καλό της πρόσωπο, το πρόσωπο δηλαδή που θα της φέρει τη νίκη.
Μπορεί η Καλλιθέα να χεις στις τάξεις της τον πρώτο σκόρερ της κατηγορίας με 9 γκολ, αλλά 4 από αυτά τα πέτυχε με πέναλτι και σίγουρα δε μπορεί να είναι φόβητρο για την ομάδα μας.

Σταθερότητα και συνέπεια χρειάζεται  το φετινό πρωτάθλημα της Β εθνικής που  είναι τόσο αμφίρροπο και με  δύο συνεχόμενες νίκες μπορείς να βρεθείς στην κορυφή ενώ με αντίστοιχες ήττες  βρίσκεσαι από το πουθενά εκτός στόχων.
Δύσκολος αγώνας ο αυριανός, δύσκολος γιατί δυστυχώς η ομάδα μας πηγαίνει πληγωμένη στο κέντρο της άμυνας καθώς Καρακώστας και Ραπτάκης είναι εκτός από τραυματισμούς αλλά και γιατί ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου είναι σε κακή κατάσταση και με το στυλ που παίζει η ομάδα από την άφιξη Καβακά και μετά δε βοηθιέται από κακούς αγωνιστικούς χώρους.
Δύσκολος γίνεται και για εμάς τους οπαδούς, γιατί και δεν είναι τηλεοπτικό αλλά και γιατί όσοι ταξιδέψουν για Αθήνα θα χουν να δώσουν και 15 ευρώ για το "χωράφι" της Καλλιθέας.




Share

1 σχόλιο:

skatzoxoiros είπε...

κουρσαρε κοιταξε το λιγο ρε φιλε... αλλα μηνυματα βγαινουν κι αλλα δεν βγαινουν...