Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

Στοίχημα & Αντιντόπινγκ...

Το επίσημο blog των "γειτόνων" που από όσο με πληροφόρησαν ενώ είχε διαφημίσεις που πετούσε στο άσχετο για να κονομάει όσο ο χοντρός ήταν εκτός παιχνιδιού και με την επιστροφή του κόπηκαν, (τίποτα τυχαίο τελικά), τσίμπησε στο αίτημα Ηρακλή για αντιντόπινγκ και έβγαλε και είδηση!!!

Στοιχηματικές διαδικτυακές  εταιρείες δε πληρώνουν το over και την νίκη του ιμιτασιόν gay-ρου με τον Πιερικό γιατί λέει ερευνάτε η νομιμότητα του!!!
Βρε βρε βρε!!!! Καλώς τα παιδιά...
Φυσικά το βάρος των αποκαλύψεων το χει ο Ασβεστάς και ο Θωμαίδης, που αποκάλυψαν ότι ο υπόδικος για τα στημένα παιχνίδια κατέλυσε στο ίδιο ξενοδοχείο με την ομάδα τους,  αλλά για την ταμπακιέρα κουβέντα τα πουλάκια μου.
Σημασία για εμάς αύριο έχει να κερδίσουμε το παιχνίδι, σημασία για εμάς αύριο έχει να κερδίσουμε και την διαιτησία γιατί πολύ φοβάμαι πως δε θα αργήσει η ώρα που θα έχουμε τίποτα "ομορφιές".
Ας βρούμε όλοι τον τρόπο, αλλά και τα χρήματα, (που σίγουρα δε περισσεύουν),  να μαστε αύριο στο γήπεδο για να είμαστε κάθε φορά και περισσότεροι..

ΥΓ: Λέτε αυτός που κάνει την καταγγελία ότι η στοιχηματική δε πληρώνει το overακι να ναι κανένας που το χε σίγουρο?? Κάνας παχουλός κυριούλής ή αυτός τα παίζει στην Μαλαισία??

ΥΓ2:   Σε απάντηση σχολίου το οποίο βρίζει και δεν "ανεβαίνει" θα πω πως προφανώς και δε διαβάζει τα όσα έγραψα... γιατί αν το έκανε θα έβλεπε από που βγήκε ο Τσακό και το στοίχημα...  το blog των "γειτόνων" τα γράφει και όχι μόνο. 



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: