Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Ο Άνθρωπος Έχει Ταξίδια..

Αυτά είναι θέματα!!!
Ασχολούμαστε εμείς με το τι θα κάνει η ομάδα, με το πως θα παίξει μετά τον τραυματισμό των δύο της σέντερ μπακ και τελευταία και με τις επιστολές και τα σχετικά διοικητικών, εξωδιοικητικών κλπ.
Ο άνθρωπος έχει σοβαρά προβλήματα να ασχοληθεί!! Με την ΑΕΛ θα ασχολείται?? Είναι δυνατόν??
Απολαύστε λοιπόν από το sportdog.gr.

Θραύση... έκανε το νέο αμόρε του Κώστα Πηλαδάκη, Ειρήνη Παπαδοπούλου, στο Λονδίνο όπου και πήγε μαζί με τον πρόεδρο της ΑΕΛ!


  Η νεαρή τραγουδίστρια πραγματικά εντυπωσίασε με τον αέρα της στο πλάι του γνωστού επιχειρηματία, συνοδεύοντας τον σε μια έκθεση καζίνο που επισκέφτηκε ο Πηλαδάκης στην αγγλική πρωτεύουσα...
Απολαύστε Ειρήνη λοιπόν!

http://www.sportdog.gr/article/153498/london-calling-gia-eirini-foto




Share

2 σχόλια:

skatzoxoiros είπε...

εγω το ξαναλεω.. δεν ασχολουμε με την προσωπικη του ζωη.. ας εχει την ομαδα στον αφρο κι ας κανει οτι θελει... αλλα ρε πηλαδακη, βαλε και λιγο το χερι στο τσεπακι.. αφου ολοι ξερουμε οτι εισαι αστακος.. αν ησουνα αθερινα δεν θα μιλουσαμε.. και μην ακους καποιους μπροστινους και πισινους και καποια γιουσουφακια, που δεν ειναι ουτε καλα καλα μετρημενοι στα δαχτυλα του ενος χεριου.. πηλαδακη κανενας δεν εχασε απο την αελ.. λιγο σεβασμο σε αυτην την πολυ μεγαλη ομαδα που εσπασε το κατεστημενο και μονο αυτη θα το ξανασπασει...

Ανώνυμος είπε...

Σκατζόχοιρε είσαι απίστευτο τρολ!!!χαχααχαχαχα!!!πόσες ώρες ακρόασης "φορτσα ντίνο" έχεις καταγράψει??χαχαχαχα παραδίνομαι!!