Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Μόνο το Γκολ Έλειπε..

Κι όμως η ομάδα που έπαιζε σήμερα αντίπαλος της ΑΕΛ βρίσκεται στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της κλίκας στην οποία φυσικά συμμετέχει::
Κι όμως η ΑΕΛ με την σημερινή της εμφάνιση έδειξε στον αστερία πως είναι να έχεις βαριά και ασήκωτη φανέλα.

Παίζοντας ορθολογικά, ίσως για πρώτη φορά, με αρκετές αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα, ειδικά στην άμυνα, η ομάδα έδειξε πως μπορεί να χτυπήσει αντιπάλους μεγαλύτερης κατηγορίας στο χαλαρό.
Από αυτή την ομάδα μόνο το γκολ έλειπε, που αν οι παίχτες που τους δόθηκαν οι ευκαιρίες είχανε καλύτερα τελειώματα το σκορ σίγουρα θα ταν διαφορετικό.
Κανένας μας παίχτης δεν υστέρησε δε θέλω να κρίνω αρνητικά τους παίχτες, αλλά θα ήθελα να τονίσω την μεστή εμφάνιση του Δημόιπουλου!!
Πραγματικά ο μικρός ήταν σαν να έπαιζε χρόνια με την ομάδα, με σιγουριά τόσο στα κοψίματα του, όσο και στις μεταβιβάσεις του.
Είμαι σίγουρος πως αν ο αγώνας συνεχιζόταν έντεκα προς έντεκα η ΑΕΛ θα έβρισκε το δρόμο να δημιουργήσει περισσότερες καταστάσεις στην εστία του αστερία.
Ελπίζω, ο μεγαλομέτοχος να είδε το ματς και να κατάλαβε πως από αυτή την ομάδα δεν πρέπει να πειράξει τίποτα, όλοι τους είναι σε θέση να προσφέρουν και να βοηθήσουν την ΑΕΛ να ανέβει ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ στην Α εθνική.
Τα εδώ "παπαγαλάκια" που γράφουν για play off κλπ, καλό είναι να το βουλώσουν και με όση δύναμη διαθέτουν μιλώντας με τον μεγαλομέτοχο να κοιτάξουν να τον πείσουν να βοηθήσει την ομάδα και όχι να την διαλύσει όπως συνηθίζει κάθε Γενάρη.

ΥΓ: Απίστευτοι οι Monsters..




Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: