Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

Σχεδιασμός!!

Η χρονιά κλείνει, πρέπει να γίνει απολογισμός όπως θα έκανε ο καθένας αλλά που κουράγιο να θυμηθείς πίκρες?
Τι άλλο θα μπορούσαμε να θυμηθούμε για το 2012 και να αφορά την ΑΕΛ αλλά και γενικότερα μη σας πω!!
Και εκεί λοιπόν που από την μία δε ξέρουμε τι μας ξημερώνει μέχρι την άλλη βδομάδα και τον ορισμό του παιχνιδιού με τον Ηρακλή, φήμες, φήμες, φήμες!! και τσουπ! να και η μεταγραφή που όλοι μας περιμέναμε!!!!!!!!! 
Τι πήραμε? Μα φυσικά Τερματοφύλακα!! Εκεί δε πονάει πρώτα και πάνω από όλα η ομάδα??
Τι νομίζετε υπάρχει σχεδιασμός, όραμα και τακτική στις κινήσεις!! 
Μπορεί και εύχομαι ο νέος μας τερματοφύλακας να είναι ο νέος Ντασάεφ για την ΑΕΛ άντε ακόμη καλύτερα(?) ο νέος Τζοφ, αλλά τερματοφύλακα, πάλι??? Θυμάστε πόσους έχουμε αλλάξει? Ούτε πουκάμισα να ταν!! 
Χάθηκε ο κόσμος να πάρουμε ένα σέντερ μπακ? άντε ένα αμυντικό χαφ? ε? 
Αλλά ξέχασα εδώ υπάρχει σχεδιασμός!! 

ΥΓ: Εγώ εξακολουθώ χρόνια τώρα στο γράμμα που στέλνω στον Αι Βασίλη να του ζητάω νέο ιδιοκτήτη. Μπορεί και να με ακούσει κάποια στιγμή. 



Share

4 σχόλια:

skatzoxoiros είπε...

γιατι ρε παιδια? ο φταρλας λεει οτι ολα βαινουν καλως... πηραμε και εναν ευρωπαιο σεντερ φορ πολυ μεγαλο ονομα, ερχονται και οι ασιατες ερχεται κι ο γκεκας γυριζει κι ο τσιγκας... εδω δεν ξερουμε ακομη αν θα οριστει το ματς με τον ηρακλη κι αυτος εχει βγαλει και την εντεκαδα... καμμια μερα θα φυγω απο την βεραντα με αυτα που ακουω.. ο ανθρωπος θελει ζουρλομανδια....

kakos lykos είπε...

ξερει ο λαζ παπ..εχει γκαραντι πληροφοριες καρατσεκαρισμενες!

Ανώνυμος είπε...

Όλα καλά πάνε !!!! Όποιος δει το site του ΛαζΠαπ θα νομίζει πως ζει σε εικονική πραγματικότητα !!!

Γύρισαν ολοι από την χριστουγεννιάτικη άδεια (κακοί εσείς που λέγατε πως οι μισοί δεν θα επιστρέψουν), γιορτή για τα παιδάκια έγινε στο γήπεδο (με τη φάτσα του Λουκά σαν κηδεία), μεταγραφή Φιρινίδη (ουάου !!!!), μύνημα Πήλα για ενότητα για το καλό της ΑΕΛ (ενότητα μόνο όταν είναι να δώσουμε, αυτός εισπράττει μόνο) είναι μερικά από τα τελευταία νέα του site !!!

ΠΟΥΘΕΝΑ ΜΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ !!!!

ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΜΗ ΟΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΜΑΤΣ ΜΕ ΗΡΑΚΛΗ ΚΑΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΠΟΒΟΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ !!!!

ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ (Ή ΜΑΛΛΟΝ Ο ΠΗΛΑΔΑΚΗΣ) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ 200.000 ΕΥΡΩ ΑΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΝΟΜΠΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ Η ΑΕΛ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ !!!

Όποιος μιλησει για προβλήματα, για κίνδυνο εξαφάνισης της ομάδας βαφτίζεται εχθρός της ΑΕΛ, αλλόθρησκος κλπ.

Αλήθεια τι έγινε εκείνη η περίφημη λέσχη φίλων ιδρυόμενη από τν ΛαζΠαπ με συμμετοχή του Λουκά Σάββα που έλεγε ότι θα αναλάβει πρωτοβουλίες, και θα δουλέψει για το καλό της ομάδας και άλλα που ακουγόταν ωραία στα αυτιά αλλα αποδείχθηκαν τίποτα στην πράξη ???

Αθάνατη λαρισινή δημοσιογραφία !!!!

kakos lykos είπε...

αμ το αλλο οτι δεν υπαρχει θεμα με τσιμπαμπα και οτι ειναι ολα εκ του πονηρου? να δω τωρα που θα τον δουλευει και ο γεωργουλασ τον φταρλα τι θα πει!