Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

Περίεργα Πράγματα...

Ένας παίχτης ο οποίος στις τελευταίες εμφανίσεις κάνει την διαφορά με την ποιότητα του αλλά και τις βοήθειες που δίνει στα μπακ της πλευράς που αγωνίζεται,  είναι ο Δημ. Χασομέρης.
Παρακολουθώντας τον και χθες στο γήπεδο είδαμε πως για όσο είχε δυνάμεις έκανε την διαφορά μέσα στο αγωνιστικό χώρο.

Με έκπληξη διαβάζω σήμερα στην αρχαιοετ(αι)ρα ότι δεν είναι μέσα στους διακριθέντες, ενώ όπως πάντα εξέχουσα θέση έχει ο αρχηγός Νεμπεγλέρας, μάλιστα δεν αναφέρεται καν ως παίχτης της Ομάδας ενώ αναφέρει και κρίνει ακόμη και τις αλλαγές!!
Ένας από τους λόγους τους οποίους δεν γράφω κριτική παιχτών μετά τα παιχνίδια είναι και αυτός.
Ότι δηλαδή η κρίση για τον καθένα μας είναι υποκειμενική, καθώς αν πίνεις καφέ με τον χ παίχτη, αν ανταλλάζεις επισκέψεις στο σπίτι του, αν, αν, αν, ... είναι μετά δυνατό να μη τον έχεις στους διακριθέντες αν πας να γράψεις?
Εμπιστευτείτε την κρίση σας και εκείνο που τα μάτια σας βλέπουν.
Μπορεί να έγραψα χθες για τον πολυτιμότερο, αλλά, άλλο πράγμα ο πολυτιμότερος και άλλο πράγμα ο διακριθείς...
Ευτυχώς η Ελληνική γλώσσα έχει λέξεις και εκφράσεις για όλες τις περιπτώσεις....

Το κείμενο:
Καλύτερος από την ΑΕΛ ο Σέρεμετ με την απόκρουση του πέναλτι ενώ ακολούθησε ο Παπαγεωργίου που ήταν ένα μοντέρνο δεξί μπακ. Ο Νεμπεγλέρας για ακόμη μια φορά ήταν ο "στύλος" όλης της ομάδας ενώ μεγάλο παιχνίδι ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο έκανε ο Πόνσελ 
Υπέροχοι οι Ζεκίνια και ο Τσιμπάμπα. Επίσης ο Τσιάρας ήταν καλός αλλά όχι σε υψηλά επίπεδα ενώ ο Παγώνης  φάνηκε μόνο στο πρώτο μέρος. Ο Ραπτάκης με τον Σκόνδρα δεν είχαν πίεση ενώ από τις αλλαγές ο Ζουρούδης μόχθησε και με λίγη προσοχή θα μπορούσε να πετύχει ένα γκολ. Ο Καρανίκας πάλεψε όπως και ο Γιώτας που έπαιξε στις καθυστερήσεις. 



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: