Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Μία Μεταγραφή....

Μία μεταγραφή χρειάζεται η ΑΕΛ. Μία μεταγραφή φτάνει. Βαθιά μέσα του το ξέρει και εκείνος που σήμερα ζήτησε μεταγραφές για να ανέβει η ομάδα.
Η μεταγραφή αυτή δε θα αγωνίζεται, αλλά τουλάχιστο θέλουμε να μην έχει εμμονές και προκαταλήψεις.

Μία μεταγραφή θέλει η ΑΕΛ για να μπορέσει να πάρει σβάρνα όλα τα χωριά, γιατί χωριά είναι όλες οι άλλες ομάδες με βάση το δικό μας ρόστερ και θα ανέβει την κατηγορία.
Αν το πάρουν γραμμή όσοι πρέπει να την κάνουν και την κάνουν γρήγορα τότε η ομάδα θα ανέβει, διαφορετικά σε λίγο καιρό και παίζοντας για την ισοπαλία όπως σήμερα θα θεωρούμε επιτυχία το ότι η ομάδα κατάφερε να σωθεί.
Μια μεταγραφή λοιπόν και άμεσα... Με φυσικό επακόλουθο να μην "ξηλωθεί" και πάλι η ομάδα το Γενάρη.

ΥΓ: Ο παίχτης που δε παίζει μήπως ετοιμάζεται για Κύπρο και για αυτό δε τον βάζει ο προπονητής??



Share

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κουρσάρε, σε παρακολουθώ από πρόπερσι επειδή φαίνεται ότι ξέρεις καλά τα πράγματα στην ομάδα και είσαι ένας από τους ελάχιστους που δεν φοβάται να ασχοληθεί με τον Πηλαδάκη. Είναι δυνατόν να μιλάς για άνοδο και τόσο καιρό να τα βάζεις μόνο με τον Ζιώγα, τη στιγμή που η προεδράρα μας έχει φτάσει την ομάδα ένα βημα πριν τη διάλυση; Γιατί μη μου πεις ότι πιστεύεις ότι ο λόγος που φεύγει ο Ραπτάκης είναι οικογενειακός... Αφού έπεται συνέχεια...

vissini coursaros είπε...

Έρχεται και η δική του ώρα, αλλά, δε μπορεί με το υλικό που έχεις στα χέρια σου ως προπονητής, να παρουσιάζεις αυτή την εικόνα ειδικά με τον σημερινό αντίπαλο.
Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι, το κακό με την ΑΕΛ πάντως είναι ότι μάλλον πρόκειται για Λερναία Ύδρα καθώς υπάρχουν πολλά κεφάλια που πρέπει να κοπούν.
Δεν είναι μόνο όσα φαίνονται στην ομάδα...