Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Ενωμένοι Χωρίς ¨ Όρους και Προϋποθέσεις...

Ξέρω πως τα μεγάλα κείμενα κουράζουν και πολλοί δε κάθονται να τα διαβάσουν μέχρι τέλος.  Πρόθεση μου δεν ήταν να γράψω πολλά, μα όσο  περνάει η ώρα και όσο συνειδητοποιώ το κακό που έρχεται και θα αντιμετωπίσουμε από δω και πέρα, τόσο η οργή ο θυμός και τα βρισίδια πάνε σύννεφο..

Δυστυχώς ο Πηλαδάκης με τις πράξεις του και με την απραξία του κατάφερε το ακατόρθωτο.
Κατ αρχήν κατάφερε με το διαίρει και βασίλευε που εφάρμοσε τα τελευταία χρόνια να διχάσει τους οπαδούς της ομάδας, όλους εμάς που έχουμε την ίδια κοινή καψούρα, τα ίδια όνειρα, να καταφερόμαστε ο ένας εναντίον του άλλου. Παραδείγματα δε χρειάζεται να αναφέρω, αλλά πως μπορεί ακόμη και τώρα υπάρχουν άνθρωποι που τον υποστηρίζουν και ζουν με την ψευδαίσθηση ότι όλα αυτά είναι ένα κακό όνειρο και πως ο καλός μας μεγαλομέτοχος θα τα πάρει από την Ζάμπια και θα κάνει ξανά την ομάδα μας μεγάλη??
Βέβαια προτού φτάσουμε σε αυτό το σημείο, είχαμε "κοιμηθεί" όλοι μας από το όνειρο του γηπέδου, αλλά και από το lifestyle του "προέδρου",  δίνοντας του απίστευτη δύναμη και υποστηρίζοντας μέχρις εσχάτων, πράγμα φυσικά που το εκμεταλλεύτηκε άριστα, πάτησε επί πτωμάτων και όταν έφτασε η ώρα και αφού έφτιαξε το γήπεδο, με πολλές κομπίνες όπως εκ των υστέρων μαθαίνουμε, παντελόνιασε ότι χρήμα κυκλοφορούσε αφήνοντας απλήρωτους από προμηθευτές των 200 ευρώ μέχρι ανθρώπους που έχουν φτάσει στα όρια της χρεοκοπίας καθώς έδωσαν τα πάντα στο "όνειρο" του γηπέδου από την τσέπη τους και τώρα η χρεοκοπία τους χτυπάει την πόρτα.
Και τώρα τι?? Αυτή είναι η ερώτηση που βασανίζει το μυαλό όλων μας.
Δυστυχώς το μόνο που μπορούμε να κάνουμε τώρα είναι να περιμένουμε τις εξελίξεις να μάθουμε το μέγεθος του κακού που μας περιμένει και εν συνεχεία να βρούμε τρόπους αντίδρασης.
Θα πρότεινα πρώτα η ερασιτεχνική ΑΕΛ που είναι και ο θεματοφύλακας της ΙΔΕΑΣ σε συνεργασία με τους Monsters που είναι  ο μεγαλύτερος και παλιότερος σύνδεσμος της ομάδας αφού ενημερωθούν καταλλήλως να καλέσουν τον κόσμο σε ανοιχτή ημερίδα στο Ωδείο και ο καθένας, οργανωμένος και μη, να εκφράσει τη γνώμη του για το πως θα πορευτούμε στη συνέχεια.
Θεωρώ πως οι εξαφανισμένοι Δήμαρχος και Περιφερειάρχης  πρέπει ΑΜΕΣΑ να λάβουν γνώση, αν ήδη δε ξέρουν, και εκείνοι με την σειρά τους να πιέσουν προς τα "επάνω" ώστε η ομάδα να φύγει από τα χέρια του Πηλαδάκη αφήνοντας του μόνο τα χρέη.
Ήρθε ο καιρός να ενωθούμε όλοι, χωρίς όρια και προϋποθέσεις.




Share

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν σε είχα για χαζό αλλά με αυτό το κείμενο πας να μου το αποδείξεις..
Υπάρχουν πολλά άτομα που ξέρουν το μέγεθος του προβλήματος,και αν αυτό είναι βιώσιμο ή μη.
Υπάρχουν πολλά άτομα από αυτά που αναφέρεις που το ξέρουν.
Υπάρχουν πολλά άτομα από αυτά που αναφέρεις,που δεν τους ενδιαφέρει αυτό.
Σαν γέροντας δε μιλώ μόνο με γρίφους,απλά θα σου πω και που είναι οι απαντήσεις.Δίπλα σου..

Πάμε τώρα και στον κόσμο για μια "ημερίδα" που αναφέρεις.Ποιος κόσμος;Ο "πηλαδακη να το ξερεις το πρωταθλημα εσυ θα μας το φερεις'?Ο "τι μεταγραφες θα κανουμε τωρα το γεναρη"(και ας μην έχουμε σάλιο να πληρώσουμε το φυσικό αέριο και την ΔΕΗ)?Ο κόσμος του μικελ?Ο κοσμος των φορουμ?Ο κόσμος που στηρίζει τον βλάχο που είναι δικό μας παιδί,και από προπονητική είναι ικανός μόνο για β επσλ?ΠΟΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ?Δε συνεχίζω τα άπειρα παραδείγματα που μπορώ να σου πω ότι ο κόσμος ήταν απών γιατί κοιμόταν ή έπινε καφέ.Εδώ έχουμε καμιά 10αριά αθλ.δημοσιογραφους που εδώ και πόσα χρόνια τα παίρναν,και μοίραζαν κουτόχορτα...και αντί ο κόσμος να τους τελειώσει συνεχίζει τους στηρίζει και αυτοί υπάρχουν..

Τέλος,για να μην τα απαξιώνουμε όλα,στον κόσμο(τον ίδιο που αναφέραμε πιο πάνω,δεν αλλάζει ο ίδιος είναι) αν τάξεις ελπίδα είναι ικανός για πολλά...αρκεί να δει φως,να πατήσει γη,να βρει σωστούς καθοδηγητές.Λείπουν και τα 3.Και κυρίως το 3ο...

ΑΕΛΑΡΑ-ΘΥΡΑ 1

vissini coursaros είπε...

Κάποιοι λοιπόν από αυτούς που είναι δίπλα πρέπει να αναλάβουν πρωτοβουλίες.
Κανείς δεν έχει το αλάθητο, όποιος το νομίζει για τον εαυτό του ξέρεις πως κάνει λάθος.
Εγώ πρότεινα κάτι, χαζό για εσένα.
Να το δεχτώ! Περιμένω όμως την πρόταση σου. Εκεί είναι το θέμα...
Όλοι μας, λέμε, λέμε, λέμε και δεν προτείνουμε τίποτα. Μέσα από τις προτάσεις και ιδίως εκείνων που αγαπούν ανιδιοτελώς την ΑΕΛ θα βρεθεί η λύση. Διαφορετικά, ας πάμε όλοι για καφέ.
Τρία ευρώ όλοι μας, (ακόμη), τα έχουμε.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ τη λύση μου στην υπονόησα αλλά θα στην πω ξανά.Πρέπει να βρεθούν οι σωστοί καθοδηγητές από τον κόσμο.Για να δείξουν τον δρόμο στον κόσμο.Υπάρχουν κάποια ελάχιστα άτομα που μπορούν να αναλάβουν αυτό τον ρόλο.Το θέμα είναι να θέλει ο κόσμος να έχει ανοιχτά τα αυτιά του και τα μάτια του,για να αναλάβει δράση.Θέληση δεν βλέπω.Στην μόστρα πρώτοι,στην ουσία όμως..

Εύχομαι σε καλύτερες ημέρες..

ΑΕΛΑΡΑ- ΘΥΡΑ 1

Ανώνυμος είπε...

ποιοι μονστερς .....για σοβαρευτείτε λίγο παρακαλώ
Δεν μας σώζει τίποτα ,οπαδικά και ιδεολογικά είμαστε αν όχι στο ίδιο επιπεδο με την διοίκηση το μέγιστον 1 σκαλί πίσω .