Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Ημέρα και Ανάρτηση Χαράς...

Ήθελα η ανάρτηση νούμερο 1000 όπως είναι τούτη εδώ  σε αυτό εδώ το  blog και ας είναι στην Β εθνική,  να έχει θετικό μήνυμα.
Aυτός είναι και ο λόγος που όλη τη βδομάδα το πήγαινα λάου λάου και δεν έγραφα.
Το χαρμόσυνο σημερινό μήνυμα δεν είναι ότι σε λίγες μέρες έρχονται τα Χριστούγεννα.

Το χαρούμενο σημερινό μήνυμα για εμάς τους οπαδούς είναι ότι η ΑΕΛ, έστω όπως την έστησε για ακόμη μια φορά άνθρωπος ο οποίος έχει χάσει τα αυγά και τα πασχάλια και ας κάθετε στο πάγκο της, είναι ότι η ομάδα κέρδισε.
Το χαρούμενο μήνυμα της σημερινής μέρας μετά από μια τέτοια εμφάνιση είναι πως ο κόσμος της ΑΕΛ ξέρει καντάρια μπάλα ( που λέει και ο Ντίνος  από αέρα)  και δικαιώθηκε καθώς Πόνσε και Ζουρούδης, που ζητούσε ο κόσμος να ξεκινήσουν και να τους δει στο σχήμα της ΑΕΛ,  εξέθεσαν ανεπανόρθωτα τον προπονητή της ομάδας ο οποίος μικρόψυχα θέλοντας να κρύψει εντέχνως τις δικές του αδυναμίες και εμμονές, τα έριξε στους (ον) μάνατζερ, λες και εκείνος το πάλαι ποτέ που έκανε μεταγραφές στον Λεβαδειακό και τον ρούλη, τις έκανε μόνος του ή λες και εκείνοι τον επέβαλαν να πανηγυρίζει το γκολ εναντίον της ΑΕΛ με αυτό το τρόπο που το πανηγύρισε τότε.
Μέχρις εδώ όμως, με τους λίγους ως και ανύπαρκτους.
Σήμερα, ή αυτή η ανάρτηση είναι για λόγους χαράς και χαρά μας είναι που η ΑΕΛ κέρδισε τον Απόλλωνα αθηνών, και μάλιστα με ανατροπή! 



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: