Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Υπάρχει Στόχος στην Ομάδα??

Συζητήσεις επί συζητήσεων,  σκόρπιες κουβέντες όλων μας και αποτέλεσμα το ίδιο.
Η ομάδα κάνει ένα βήμα μπροστά και ενάμιση πίσω και με αυτό το βηματισμό το σίγουρο είναι πως δε πρόκειται να πετύχει τους στόχους της,
Τώρα αν οι δικοί μας στόχοι είναι και οι ίδιοι με εκείνους του μεγαλομετόχου, από την ιστορία και μόνο μπορούμε να συμπεράνουμε πως δεν είναι.

Από κει και πέρα όλοι εμείς που στηρίζουμε ακόμη, που δε ξενερώνουμε παρόλα τα στραβά αποτελέσματα και εξακολουθούμε να πηγαίνουμε στο γήπεδο, το μόνο που μπορούμε να προσφέρουμε είναι η ηθική στήριξη που αν το σκεφτείς καλά και αυτή κρατάει 90 άντε 120 λεπτά.
Το σίγουρο είναι πως αυτή η στήριξη δε τρώγεται και νηστικό αρκούδι δε χορεύει, που λέει και ο λαός.
Δε ξέρω αν οι μεταγραφές που θα γίνουν αποδώσουν τόσο ώστε η ομάδα να καλυτερεύσει πραγματικά και να πιάσει τους στόχους της, η ιστορία πάντως μας έχει δείξει ότι οι μόνες '"χειμερινές"  μεταγραφές που πέτυχαν ήταν εκείνες των Ζουράφσκι - Μετίν αλλά και πάλι εκείνη τη χρονιά χάσαμε το στόχο στην ισοβαθμία.
Μακάρι να πετύχουμε, μακάρι η δική μας ώθηση να γίνει ώθηση στα πόδια των παιχτών μας και να πιάσουμε το στόχο, το δικό μας στόχο, γιατί ο μεγαλομέτοχος μας το πε ξεκάθαρα πως δεν έχουμε στόχους. 



Share

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

gia ton fetfatzidi tha grapseis tpt h akoma na to ''ftiakseis to senario'' gia ta laxana ths polhs ?

vissini coursaros είπε...

Μάλλον σε λάθος άνθρωπο αναφέρεσαι! Ποτέ δεν είπα και δεν υπονόησα κάτι γι αυτό το παίχτη. Βλέπεις η γραμμή του blog είναι όταν εμφανίζει κάτι να είναι και σίγουρο. Πήγαινε κάνε μια βόλτα λοιπόν σε άλλη "αυλή" που πιθανώς γράφουν τέτοια! Προσωπικά πρώτη φορά το διαβάζω (ακούω) για αυτόν).

vissini coursaros είπε...

Απίστευτο πάντως, τώρα που ξαναδιαβάζω το μήνυμα, σου μου φαίνεται το γεγονός πως χαρακτηρίζεις τους συνοπαδούς σου "λάχανα"
Φαίνεται θα σαι κάποιος από τους υπεράνω κριτικής αλάθητος οπαδός, που μπορεί όμως στα νιάτα του να κυκλοφορούσε και με καμιά φανέλα του ποκ.