Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

Μόνο οι Φανέλες Θύμιζαν ΑΕΛ....

Ημέρα κυπέλλου η σημερινή και  τελευταία αγωνιστική της εφετινής χρονιάς
Πολλά μπράβο στα παιδιά που βρέθηκαν στο πέταλο της τριπολιτσάς (πιθανότατα από το Athens Club)  και εξαναγκάστηκαν να υποστούν αυτό που είδαμε σήμερα.

Για τις φανέλες που εμφανίστηκαν στο γήπεδο του αστερία δε θα γράψω τίποτα,προς το παρόν.
Τι να γράψεις εξάλλου για ανθρώπους που δε σέβονται και δεν εκτιμούν όλα όσα αντιπροσωπεύει το Άλογο στο στήθος? Τους μίλησε κανένας γι αυτό??
Δε νομίζω... 



Share

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Φίλε κουρσάρε, δεν ξέρω αν η κακή απόδοση και το αποτέλεσμα οφείλεται σε αδιαφορία, στην έλλειψη σεβασμού στη φανέλα και στον κόσμο που έστω λίγος βρέθηκε στο πέταλο. Με τι κουράγιο και διάθεση να παίξεις όταν έρχονται οι γιορτές και δεν υπάρχει φράγκο στην τσέπη λόγω αδιαφορίας της (ανύπαρκτης) διοίκησης και του εξαφανισμένου μεγαλομετόχου;
Οι παίχτες θα πάρουν άδεια για τις γιορτές και θα φύγουν με άδειες τσέπες. Δεν ξέρουμε πόσοι από αυτούς θα ξαναγυρίσουν. Ήδη οι περισσότεροι ψάχνουν την επόμενη ομάδα τους.

Η ομάδα βρίσκεται ένα βήμα πριν τη διάλυση και δεν έχουμε πάρει χαμπάρι. Κοιμόμαστε τον ύπνο του δικαίου. Έπρεπε να κάνει η ΕΠΟ δεκτή την έφεση της Παναχαϊκής για να χτυπήσουν τα καμπανάκια.

Ο άλλος προσπαθεί να βάλει την ομάδα στον πτωχευτικό για να κερδίσει χρόνο αντί να βάλει το χέρι στην τσέπη και να δώσει κανά φράγκο. Ακομη κι αν μπούμε στον πτωχευτικό κώδικα και διακανονίσουμε τα χρέη ερχόμενοι σε συμφωνία με τους φεσομένους η μηνιαία δόση που πρέπει να καταβάλει ο άχρηστος θα είναι δυσβάσταχτη. 70-80 χιλιάρικα το μήνα για μεγάλο διάστημα. Εδώ δεν έδινε τα 10 χιλιάρικα μηνιαίως στον Κανόμπιο (άσχετα αν ο παίχτης άξιζε ή όχι να τα πάρει) μετά τον διακανονισμό που έγινε πέρυσι το Δεκέμβρη, τα 70-80 θα δώσει; Η άρνησή του να τηρήσει τη συμφωνία με τον Κανόμπιο μας κατρακύλησε στο τελευταίο σκαλοπάτι και μας κάνει να τρέχουμε τώρα. Τα άλλα σκαλοπάτια τα έχουμε κουτρουβαλήσει καιρό πριν.

Καλές γιορτές κι ο Θεός βοηθός. Μόνο η συντέλεια θα μας σωσει !!!!