Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Πάρε Κόρνερ...

Ναι καλά διαβάσατε τον τίτλο της ανάρτησης! Αυτή ήταν η φράση που προσωπικά άκουσα από το στόμα του προπονητή μας να βγαίνει τουλάχιστο τρεις φορές!
Το άγχος του και η παρότρυνση του προς το παίχτη ήταν να πάρει κόρνερ!
Επίσης μία φορά είπε στον νεαρό Παπαιωάννου να μη φοβάται!!!

Αυτός είναι ο προπονητής μας, αυτός που χε εξαφανισμένο τον Πόνσε τόσα και τόσα παιχνίδια και που απορώ αν δεν υπήρχε αυτός σήμερα τι ΑΕΛ θα βλέπαμε!!
Ο μόνος διακριθείς από το σημερινό παιχνίδι είναι ο Πόνσε, ο μόνος που προσπάθησε να κερδίσει αυτόν τον Πιερικό που αν και στις επόμενες αγωνιστικές εμφανίσει την σημερινή του εικόνα είναι σίγουρο πως οι πρωτοπόροι της κατηγορίας ή τέλος πάντων όσοι έχουν στόχο την άνοδο θα περάσουν "αέρα".
Αυτό το Πιερικό δε μπορούσαμε να κερδίσουμε σήμερα.... σε αυτή την ομάδα δεν κάναμε ούτε ΜΙΑ κλασική ευκαιρία για τέρμα, (άντε να πω μία του Πόνσε από δεξιά...).
Εύχομαι και ελπίζω όταν αναγκαστεί να βάλει τον Μπλέντι μέσα και εκείνος να του βάλει τα γυαλιά όπως ο Πόνσε. Γιατί δε μπορεί να χεις την κατοχή, να μην απειλήσε και να φεύγεις από την Κατερίνη με ένα βαθμό.
Πάρε κόρνερ λοιπόν η προτροπή...Και να πω ότι έχουν και καμία κομπίνα δουλεμένη.. να το πάρει το κόρνερ... Μήπως κάποιος πρέπει να πάρει κάτι άλλο??




Share

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ξαφνικό διαζύγιο με την ΑΕΛ ο κεντρικός αμυντικός Δημήτρης Ραπτάκης, σύμφωνα με πληροφορίες του athleticlarissa. O ίδιος ζήτησε να αποχωρήσει από την ομάδα διότι αντιμετωπίζει ένα προσωπικό πρόβλημα (είναι σοβαρό) και πρέπει να επιστρέψει στην Κρήτη. Μετά από αυτή την εξέλιξη η ΑΕΛ θα αποκτήσει κεντρικό αμυντικό διότι η απουσία του Ραπτάκη είναι σημαντική.

Προς το παρόν, ας πάρουμε έναν αμυντικό (ελπίζω όχι τον Κουλοχέρη), ένα αμυντικό χαφ (γιατί με τον Ζιώγα στον πάγκο, Χατζής και Πότσι θα είναι μόνιμα εκτός αποστολής) και έναν επιθετικό (γιατί ο Ζουρούδης μετράει μέρες)