Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

15η Αγωνιστική

Μία από τις κρισιμότερες μάχες δίνει αύριο 15:00μμ,στα πλαίσια της 15ης αγωνιστικής,  η ομάδα στον Εύοσμο με αντίπαλο τον Αγροτικό Αστέρα.
Δεν υπάρχει αμφιβολία πως πέραν της νίκης κανένα άλλο αποτέλεσμα δεν μπορεί να είναι μέσα στους στόχους της. Μια νίκη που σε συνδυασμό με τα προβλήματα του Αστέρα, αλλά και τους χαμένους βαθμούς του Πανθρακικού, θα μας φέρει πιο ψηλά στην βαθμολογία και πιο κοντά στο στόχο μας.

Ένας αγώνας που δυστυχώς γίνετε  μέσα στο τριήμερο της Αποκριάς και το χειρότερο όλων είναι πως για όσους δε μπορέσουν να βρεθούν στο πλάι της, δεν θα μπορέσουν να τον δουν τηλεοπτικά, μιας και το conx-tv δε τον μεταδίδει.
Το τριήμερο  που υπάρχει, το ταξίδι ως την Θεσσαλονίκη, και με το εισιτήριο του αγώνα στα 15(!!) euro σίγουρα για κάποιους είναι αποτρεπτικός λόγος για να βοηθήσουν όπως θα ήθελαν την αγαπημένη μας.
Από κει και πέρα ευτυχώς υπάρχει και το ραδιόφωνο, μιας και μπορεί για κάποιους να είναι αργία, για άλλους κρίθηκε πως η μετάδοση του αγώνα, και ο σεβασμός στον φίλαθλο της ΑΕΛ που τους στηρίζει είναι προτιμότερο, και έτσι θα υπάρχει για όσους δε μπορέσουν να βρεθούν στο πλάι  της ομάδας αναμετάδοση από τους 90,1 και τον Super Sport Fm Λάρισας. 



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: