Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

Εντυπώσεις...

Να πω την αλήθεια, περίμενα σήμερα να χει πολύ περισσότερο κόσμο στο γήπεδο, μιας και η ομάδα μπορεί να προερχόταν από τέσσερα διαδοχικά άσχημα αποτελέσματα, αλλά η αποχή τόσων ημερών με έκανε να πιστεύω πως θα ήταν μεγαλύτερη η προσέλευση του κόσμου.
Κρίση, και με εισιτήρια ακριβά, ο κόσμος δεν.... ας το ξαναδούν εκείνοι που πρέπει, δικαιολογία ότι παίζουμε σε  γήπεδο "στολίδι" δεν υπάρχει, καθώς εμείς την ομάδα βλέπουμε, στην Β εθνική, και όχι το γήπεδο.

Από κει και πέρα, το παιχνίδι σίγουρα δεν ήταν για "καρδιακούς", μιας και μετά το ματς με τον Διαγόρα που κερδήθηκε  δύσκολα 1-0, μια ακόμη ομάδα που είναι στα πρόθυρα της διάλυσης, κόντεψε να μας κάνει τη ζημιά και πάλι.
Βλέποντας κάποια πράγματα με πιο κρύο αίμα, το ότι η ομάδα προσπάθησε μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο να πάρει το αποτέλεσμα, αν μη τι άλλο μας έδειξε πως κάποιοι μέσα στην ενδεκάδα το ήθελαν, και κάποιοι άλλοι το μπορούσαν.
Δυστυχώς σήμερα κάποιοι μας έδειξαν πως δεν μπορούν, όσο και να θέλουν. Και ναι να στηρίξουμε τα δικά μας παιδιά, και όλοι μπορούν να έχουν μια άσχημη μέρα και να μη τους πάει το παιχνίδι, αλλά συνεχόμενες "κακές" εμφανίσεις δυστυχώς δείχνουν πως τελικά δε μπορούν.
Καλά στοιχεία και θετική προσωπική εντύπωση μου άφησε ο Σέρβος, σίγουρα του λείπουν παιχνίδια από τα πόδια αλλά μπορεί να βοηθήσει την ομάδα.
Βουρ για Εύοσμο τώρα την επόμενη αγωνιστική, βουρ για το διπλό, και καλό είναι να κοιτάμε τα παιχνίδια ένα ένα, κάνοντας ταμείο στο τέλος.




Share

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

φιλε κουρσαρε,θελω να μου πεις μιας και δεν ηνουν στο γηπεδο,τι στοιχεια εδειξαν αυτος ο ''πινας'' στο λιγο που επαιξε και που τον χρησιμοποιησε και επισης αυτος ο γκρουπ ο επιθετικος αν μπορει να βοηθησει και ποσο κοσμο ειχαμε σημερα σε αριθμο.ευχαριστω

vissini coursaros είπε...

Η κινητικότητα τους στο τερέν οι σωστές πάσες του Πίνα, που έπαιξε αριστερό χαφ μπροστά από τον Μπλεντι που είχε γυρίσει αριστερό μπακ μετά την έξοδο Βενετίδη, μαζί με σωστές τοποθετήσεις του "γκρουπ", που τράβηξε παίχτες πάνω τους ζήτησε μπάλα και δεν κρύφτηκε με έκανε προσωπικά να πιστέψω πως θα μας βοηθήσουν.
Όσο για τον κόσμο ζήτημα να ταν 4000 αντε να πω 4500 το πολύ.