Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Amber Alertg VS Silver Alert

Διαφωνίες υπάρχουν πλέον στους κόλπους των οπαδών της ΑΕΛ όσον αφορά τα Amber Alert τα οποία εκδόθηκαν σήμερα, καθότι πολύ εξ αυτών πίστευαν πως θα έπρεπε να είναι Silver Alert!!
Παιδική  χαρά!! Αυτή είναι η εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα στα καλύτερα της γιατί αν θες να είσαι αντικειμενικός κριτής τότε υπάρχει έκφραση που αντικατοπτρίζει επ ακριβώς την εικόνα....

Για τον π#$%*@ καβάλα!.
Τι και αν βγήκε το silver alert λοιπόν? Ενημερωθήκαμε από δημοσίευμα ότι ο Τσιμπάμπα ψάχνει να βρει ομάδα!!!. Ναι και μάλιστα στις σκανδιναβικές χώρες(!), εκεί δηλαδή όπου  η έννοια πειθαρχία είναι ο πρώτος κώδικας στο dna τους. Επίσης από όσα κατάλαβα διαβάζοντας το συγκεκριμένο δημοσίευμα η ομάδα του έδωσε και άδεια να το κάνει και να την ενημερώσει  για τις προθέσεις του μέχρι την Παρασκευή.
Κάποιοι θα σας πουν, αν δε το χουν κάνει ήδη ότι καλά κάνει η ομάδα που τον αφήνει έτσι. 
Τι γίνεται όμως τώρα που η ομάδα μένει με ένα επιθετικό μιας και προτιμά την λύση του συμβολαίου με τον Σαΐτιώτη, παρά να τον στείλει στην Αγγλία για τις ειδικές εξετάσεις που χρειάζονται ώστε να ξέρει αν μπορεί να συνεχίσει? 
Ποιος θα βγάλει τα κάστανα από την φωτιά την στιγμή που η ομάδα έχει εμφανέστατο πρόβλημα στο σκοράρισμα καθότι στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές δεν έχει σκοράρει? 
Ο Καούνος? Μακάρι, αλλά το θεωρείται εύκολο από όσα έχετε δει?




Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: