Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Ας Μην Παίξουμε...

Μετά από το ερέθισμα που πήρα ακούγοντας σήμερα το ραδιόφωνο, έψαξα να βρω στον Κανονισμό Αγώνων Ποδοσφαίρου, (ΚΑΠ), πως διεξάγονται τα play off της Footbaal League, και με πια βαθμολογία μπαίνει η κάθε ομάδα σε αυτά.
Μάταια...  Μπορεί στον ΚΑΠ επαγγελματικών πρωταθλημάτων της ΕΠΟ να υπάρχουν ως επιλογή της διοργανώτριας αρχής οι αγώνες κατάταξις play off , στο site της ΕΠΑΕ, (διοργανώτρια πρωταθλημάτων Β & Γ εθνικής), δεν υπάρχει τίποτα.

Είναι ένα site που και στο παρελθόν έχω "μπει" χωρίς να μπορέσει να με βοηθήσει σε τίποτα ως απλό φίλαθλο.
Εντύπωση βέβαια μου έκανε και το site της ΕΠΟ!!
Πατώντας το "κουμπί" πρωταθλήματα, ανακάλυψα πως για την ΕΠΟ υπάρχει μόνο το πρωτάθλημα της Super League και μετά τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα Δ εθνικής!!
Στο θέμα μας τώρα και στην βαθμολογία που ξεκινάνε τα play off οι ομάδες που καταλαμβάνουν την 3η, 4η, 5η, και 6η θέση είναι μια αναφορά στο mikriligga.gr όπου αναφέρεται ότι οι ομάδες θα αγωνιστούν μεταξύ τους σε διπλούς αγώνες ( έξι αγωνιστικές), με συντελεστή τέσσερα, για να προκύψει η ομάδα που θα ανέβει κατηγορία.
Πάντως καλό είναι η ομάδα να μην μπει σε αυτή την διαδικασία, και να διεκδικήσει  την άνοδο της στην μεγάλη κατηγορία, κοιτώντας το πρόγραμμα της αγώνα τον αγώνα. Ας μη χρειαστεί να παίξουμε play off.....



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: