Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

Μη Αναστρέψιμη.

Δεν έχω να πω τίποτα άλλο πέραν τα όσα δυστυχώς λέει ο τίτλος της ανάρτησης.
Έπειτα και από τα "χασχαρίκια" που μας έκανε ο δικηγόρος του Κανόμπιο με τα όσα ανέφερε για την ομάδα μας, και τα οποία μπορείτε να ακούσετε σε ηχητικό στο aelole.blogspot.com η κατάσταση στην ΠΑΕ είναι μη αναστρέψιμη.
Και εδώ, πρέπει να σταθούμε όλοι μας στο ύψος των περιστάσεων.
Μπορεί ο μεγαλομέτοχος ως άλλος πλοίαρχος κρουαζιερόπλοιου να πήδηξε πρώτος από το καράβι, εμείς όμως αυτό το καράβι δεν θα το αφήσουμε να βουλιάξει.
Αυτό κάποιοι πρέπει να το πάρουν χαμπάρι, όσο είναι καιρός και να πράξουν όσα πρέπει ώστε να συσπειρωθεί ο κόσμος γύρω από την ομάδα και τους παίχτες. Ας είναι μπροστάρηδες οι οργανωμένοι, έκκληση κάνω προς εκείνους μέσα από δω. 
Παίχτες, υπάλληλοι, προμηθευτές, ξενοδοχεία, ταβέρνες, όλα απλήρωτα. 
Τώρα ήρθε η ώρα να μιλήσουν οι φίλαθλοι. 
Η ιστορία θα κρίνει. Η ΑΕΛ ΔΕ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΠΟΤΕ. 




Share

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ισχύει το παρακάτω:
"Δέχεται τυπικά και ουσιαστικά την αίτηση του ποδοσφαιριστή NESTOR FABIAN CANNOBIO. Δέχεται τυπικά και ουσιαστικά την ανταίτηση της Π.Α.Ε ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ 1964. Υποχρεώνει την καθής – ανταιτούσα να καταβάλει στον αιτούντα – καθού η ανταίτηση, το τελεσιδίκως επιδικασθέν ποσό των 230.010,00 ευρώ, με το νόμιμο τόκο, όπως αναλυτικά εκτίθεται στο σκεπτικό της ιδίας αποφάσεως, καθώς και τη δικαστική δαπάνη του εκ ποσού 300,00 ευρώ, σύμφωνα με το διατακτικό της υπ’ αριθμ. 601/2011 αποφάσεως της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ. της Ε.Π.Ο., σε είκοσι ισόποσες μηνιαίες δόσεις, της πρώτης καταβλητέας την 02.01.2012 και των υπολοίπων την αντίστοιχη ημέρα των επόμενων μηνών. Επιβάλλει στην καθής – ανταιτούσα, για την περίπτωση της μη εμπρόθεσμης καταβολής, έστω και μιας εκ των ανωτέρω δόσεων, τις εξής ποινές: α) της κατακύρωσης αγώνα υπέρ αντιπάλου, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή ως άνω εξόφληση του συνολικού ποσού των 230.310,00 ευρώ στον αιτούντα ποδοσφαιριστή και β) της αφαίρεσης τριών βαθμών"

Η πρώτη δόση (του Ιανουαρίου) μπορεί να καταβληθεί το αργότερο μέχρι 12 Φεβρουαρίου.

Και επειδή είσαι (;) γάτος, πρόβλημα αφαίρεσης βαθμών ή αδειοδότησης δε θα υπάρξει.