Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Συνέντευξη Δίχως Λόγο.

Χειροκροτήματα είχαμε με το τελείωμα της τελευταίας συνέντευξης τύπου του μεγαλομετόχου το καλοκαίρι, τότε που για άλλη μια φορά ντύθηκε "παραμυθάς" και μας φλόμωσε στο "ΘΑ", τότε που μας ανέφερε αριθμητικά τα 999 λάθη του, και από τις μετέπειτα πράξεις του είδαμε πως αυτά εξακολουθούν να αυξάνονται, παρά τις αντιθέτου εξαγγελίες για μείωση τους, τώρα άραγε θα υπάρξουν και πάλι χειροκροτήματα?

 Μπορεί να πείσει κάποιον πλέον για τις προθέσεις που θα αναφέρει?
Έχει καμιά σημασία πλέον τι θα μας πει σε αυτή την συνέντευξη?
Έχει καμιά σημασία πλέον οι δημοσιογράφοι να παραβρεθούν, και να θέσουν ερωτήσεις? Και αν το πράξουν θα χρησιμοποιήσουν έστω για μια φορά και την φίλαθλη ιδιότητα την οποία αναφέρουν ότι έχουν, ώστε τα ερωτήματα να είναι αυτά που πρέπει και αυτά που απασχολούν πραγματικά τον φίλαθλο της ΑΕΛ?
Περιμένει κανείς ότι και αλήθεια να πει, (που σιγά μη πει), θα πει όλη την αλήθεια ή θα την ωραιοποιήσει σύμφωνα με τα δικά του θέλω, και όχι αυτά της πραγματικότητας?
Δυστυχώς κατάφερε από τότε που ανέλαβε να διοικήσει εξ ολοκλήρου την ομάδα, και μάλιστα από απόσταση, να γίνει ξένο σώμα με την πόλη, ξένο σώμα με τους χορηγούς του, όλους εμάς τους πελάτες του.
Και αν δε μπορεί να το κατανοήσει αυτό, (που δεν μπορεί),  γιατί αν μπορούσε θα  μας έδειχνε κάτι  το διαφορετικό τόσο καιρό, καλύτερα να μην έκανε αυτή την συνέντευξη. Καλύτερα να πέρναγε το Σαββατόβραδο του σε κάνα από τα στέκια που συνηθίζει. Εκεί όπου ακόμα "αυλικοί" του χαϊδεύουν τα αφτιά με κολακείες, γλείφοντας τον για καμιά φωτογραφία σε κάνα ταμπλόιντ, εξάλλου είναι γνωστό πως μόνο τότε είναι ευχαριστημένος, μόνο όταν βλέπει την φάτσα του στα κοσμικά.
Δυστυχώς, προσωπικά πλέον δε τον θεωρώ ικανό ούτε για την σωστή μεταβίβαση των μετοχών που θα  κάνει αργά ή γρήγορα, αντιθέτως ώρες ώρες πιστεύω πως θα δώσει την ΠΑΕ σε κανέναν χειρότερο από εκείνον, ώστε μετέπειτα να  θεωρεί ο κόσμος  πως εκείνος ήταν ο καλύτερος, και να θεωρεί πως δικαιώθηκε.



Share

2 σχόλια:

SG1 είπε...

το έκλεισες το ράδιο που έκλεψες την ιδέα από αλλού ? ΧΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ κωλοτούμπεννννννν και δεν είσαι καλα

vissini coursaros είπε...

Μήπως ανακάλυψες και τον τροχό? Μήπως το ρεύμα? Γιατί δεν κατέθεσες μια αίτηση ώστε να κατοχυρώσεις την πατέντα? Ανόητος είσαι?