Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Θα Έχουμε "Ομορφιές"????


Αν και χιονισμένη η σημερινή μέρα, έπειτα από δημοσίευμα του pamesports.gr, πήγα ήδη στην άνοιξη και στο τι πρόκειται να συμβεί με τις αδειοδοτήσεις.
Θα ναι ένα από τα προβλήματα που πιθανόν θα αντιμετωπίσει και η ΑΕΛ (που φτάσαμε), εάν και εφόσον εκείνη την εποχή τερματίσει σε θέση όπου θα μπορεί να παίξει στην μεγάλη κατηγορία. 
Θα τερματίσει όμως σε τέτοια θέση?? Γιατί το γράφω αυτό?
Πολύ απλά γιατί εκτός των άλλων οι "κλικαδόροι" δεν γουστάρουν τον μεγαλομέτοχο στον συνεταιρισμό τους. Και μη μου πείτε ότι τον ζηλεύουν λόγο του γηπέδου, γιατί μόνο γέλιο μπορεί να προκαλέσει. Άλλοι είναι οι λόγοι, που δεν είναι της παρούσας..
Αυτό που με έκανε να αμφιβάλω για το αν μπορούμε να ανεβούμε στην κλίκα, πέραν της αγωνιστικής κατάστασης της ομάδας, πέραν του αν θα οριστούν ή όχι παιχνίδια της ΑΕΛ μετά την προσφυγή του δικηγόρου του Κανόμπιο, στην επιτροπή ιδιότητας και μεταγραφών της ΕΠΟ, (μόνο ο Παπανικολάου χαίρεται με την κατάσταση μιας και βρέθηκε χειρότερος του!!),  είναι το γεγονός πως με βάση το δημοσίευμα,  "ψήνονται" εν όψει αδειοδοτήσεων "συγχωνεύσεις" ομάδων τύπου Αναγέννηση Γιαννιτσών με αεκ. 
Αν πάμε σε αυτή την λογική, δηλαδή στις συγχωνεύσεις, τότε η άνοιξη προβλέπεται πολύ θερμή...




Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: