Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Ο Λέλεκας & η Νυχτερίδα..

Μια αδυναμία, στα δρώμενα της "Ζούγκλας" την έχω πως να το κάνουμε, ακόμη και αν το "άλογο" έχει εξοριστεί από αυτή.
Αντιγράφω λοιπόν από το soccerplus.gr


Καιρό έχουμε να τα πούμε. Τη Καθαρά Δευτέρα, όμως, λένε ότι πετάει ο Αετός και επειδή εγώ δεν θέλω να απογοητεύσω μικρά και μεγάλα ζώα και μου αρέσει να κρατάω τις παραδόσεις της Ζούγκλας, βγήκα μια βόλτα στους αιθέρες και έχω για σας μια πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία...

Έχει να κάνει με τον Λέλεκα και την... άνεση που αντιμετωπίζει την επιστροφή της Νυχτερίδας στο προσκήνιο.
Είναι ίσως ο μοναδικός που δεν ανησυχεί τόσο πολύ και σε όσους τον ρωτάνε απαντάει: “Μην ανησυχείτε. Αποκλείεται η Νυχτερίδα να “κατέβει”. Μπορεί κάποιο άλλο ζώο να βρεθεί απέναντί μου, αλλά όχι η Νυχτερίδα”, λέει με σιγουριά.
Ο Λέλεκας προφανώς κάτι ξέρει. Σας είχα βάλει λίγο στο πνεύμα πριν καιρό λέγοντάς σας, ότι η Νυχτερίδα δεν είχε πάρει το... χρίσμα.
Θα σας διηγηθώ μια ιστορία από τα παλιά, η οποία όμως, είναι πλέον πολύ επίκαιρη και σίγουρα εξηγεί κάποια πράγματα.
Πριν από αρκετά χρόνια, υπήρχε στη Ζούγκλα μια θηλυκή Νυχτερίδα, η οποία ήταν καπάτσα και πανούργα.
Από την μεγάλη αγάπη της για τη Νυχτερίδα, που τότε ήταν αφεντικό της Ζούγκλας, την παρακολουθούσε 24 ώρες το 24ωρο και κατέγραφε λεπτομερώς την κάθε της κίνηση.
Κάποια στιγμή έφτασε να συγκεντρώσει τόσο υλικό, που θα μπορούσε να γραφτεί βιογραφία, η οποία μάλιστα θα γινόταν εύκολα best seller.
Με περιστατικά, τιτιβίσματα, χλιμιντρίσματα, κραυγές και κάθε λογής δραστηριότητα της Νυχτερίδας με άλλα ζώα που έλυνε και έδενε στη Ζούγκλα.
Η θυλική Νυχτερίδα, όμως, πέρασε από τη μία πλευρά στην άλλη και το συγκεκριμένο υλικό, έφτασε σε χέρια φανατικού αντιπάλου!
Ο συγκεκριμένος έμαθε τα πάντα. Άκουσε τιτιβίσματα από μαύρα πουλιά, από επικεφαλής των μαύρων πουλιών, τη Νυχτερίδα να σφυρίζει συγκεκριμένες οδηγίες, να δίνει εντολές, να κάνει το... παιχνίδι!
Το συγκεκριμένο, ζώο, πρώην ισχυρό της Ζούγκλας, κρατάει την τύχη της Νυχτερίδας στα χέρια του. Διότι αν αυτό το υλικό διαρρεύσει στον αέρα της Ζούγκλας, μπορεί να φέρει την... καταστροφή.
Και η Νυχτερίδα το γνωρίζει αυτό πολύ καλά. Προσφάτως το έμαθε και ο Λέλεκας.
Ξέρει, λοιπόν, ότι με τραυματισμένα τα φτερά η Νυχτερίδα, δεν μπορεί να πετάξει στην ψηλότερη θέση της Ζούγκλας και παραμένει ψύχραιμος. Διότι οποιοσδήποτε άλλος αντίπαλος είναι... βατός.
ΥΓ: Αναρωτιούνται πολλοί γιατί ο Αετός δεν πετάει πιο συχνά πάνω από τη Ζούγκλα, όπως έκανε τον προηγούμενο καιρό. Επειδή δεν θέλω να απογοητεύσω κανέναν τους εξηγώ. Ο βασικός λόγος είναι ότι τα ζώα έχουν σταματήσει να χρησιμοποιούν την κινητή τεχνολογία για τα τιτιβίσματά τους! Όπως λένε τα ίδια, βρίσκονται υπό παρακολούθηση του big brother. Πλέον όλα γίνονται φτερό με φτερό, πόδι με πόδι, δηλαδή από κοντά. Ίσως αυτός να είναι και ένας λόγος που, όπως λένε κάποια ζώα, η Ζούγκλα είναι πιο “καθαρή” φέτος, σε σχέση με άλλα χρόνια.
- Η «Ζούγκλα» είναι προϊόν μυθοπλασίας και ουδεμία σχέση έχει με πραγματικά πρόσωπα, περιστατικά και καταστάσεις.



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: