Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Είμαστε Μια Ωραία Ατμόσφαιρα !!

Ξεκινάει να γίνεται ενδιαφέρον το Ελληνικό ποδόσφαιρο!!
Θορυβημένος ο χοντρός από το λιμάνι, μη τυχόν και χάσει τα σίγουρα του τσουλου και του την βγουν τίποτα ανύπαρκτοι από καμιά έρημο ανέβαλε τα παιχνίδια της αγωνιστικής στην κλίκα, για να παίξει ξεκούραστος,  και σήμερα άρον άρον βγήκε ο παπουστράκης να πει πως κάνουν έκτακτο δσ και γσ αύριο, ώστε να καταργήσουν από το καταστατικό τους, την προϋπόθεση της άδειας από την ΕΕΑ

Έλα όμως που οι ανύπαρκτοι, και άχρηστοι πολιτικοί μας, ειδικότερα εκείνοι που προΐστανται στο υπουργείο αθλητισμού, και μετά την υπέρ κομματική ψήφιση του νέου αθλητικού νόμου διέρρευσαν ότι σε περίπτωση που γίνει αυτό, τότε ξεχάστε χορηγίες ΟΠΑΠ, (φανέλες πρωτάθλημα οπαπ κλπ), ξεχάστε κρατικά γήπεδα, και όσον αφορά την ομοσπονδία του Κουρίδη το ύψος της επιχορήγησης. Κλείσιμο της κάνουλας!
Δε λέω εκβιαστικό το δίλημμα της πολιτείας. Αλλά κάπως αργά δεν θυμήθηκαν εκείνοι της "κλίκας"   το άρθρο 5 του καταστατικού τους? Πέρσι το καλοκαίρι δηλαδή που κάποια μεγάλα κεφάλια θέλανε να ξεμπλέξουν με τα στημένα ήταν καλά που βρέθηκε η ΕΕΑ και πήρε το βάρος των αποπομπών και τώρα δε τους χαλάει την σούπα?
Όσο για την καραμέλα των ξένων στοιχηματικών εταιριών, να είστε σίγουροι πως αν ήξεραν πως μπορεί να σηκώσει το πρωτάθλημα μας μια τέτοια εταιρεία θα χαν φύγει προ πολλού από τον ΟΠΑΠ, αλλά έλα που καμιά ξένη εταιρεία δεν είναι ανόητη να χρηματοδοτήσει  ένα τόσο σάπιο προϊόν.
Το σίριαλ θα χει αρκετά επεισόδια πιστεύω, εξάλλου όπως έχει ειπωθεί χρόνια πριν : Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα!!! 



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: