Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

Μας Δουλεύουν Κανονικά!!

"Καλή συνέχεια στην ΑΕΛ γιατί πραγματικά είναι κρίμα τέτοια ομάδα να παίζει στην Football League"
Τάδε έφη ο προπονητής του Αστέρα.
Πόσες φορές θα ανεχθούμε φέτος αυτό το καραγκιοζιλίκη από αντίπαλους προπονητές?
Πόσες φορές δε το ακούσαμε, αλλά δυστυχώς για όσους ακολουθούμε την ομάδα ξέρουμε πως δεν είναι αλήθεια.

"Καλό κουράγιο στους φιλάθλους της ΑΕΛ που αναγκάζονται να βλέπουν αυτή την εικόνα από την ομάδα τους"  θα ταν η καλύτερη έκφραση.
Έχουν πονέσει τα μάτια μας, έχει μαυρίσει η ψυχή μας, έχουμε χάσει την ισορροπία μας, και εκείνος χτενίζεται...
Προσπαθώντας πολλές φορές να συγκρατηθώ ώστε να μη δημιουργήσω θέμα ώστε να μη θεωρηθώ υποκινητής μιας αντίδρασης έχω μαζέψει πολλά μέσα μου.
Τελικά θα του επιτρέψουμε να ξανά έρθει στο γήπεδο?
Έχει κάνα λόγο η παρουσία του στο γήπεδο, εκτός από το να τσεπώσει τις εισπράξεις?
Θα κάνουμε κάτι για αυτό? Θα αντιδράσουμε? ή για ακόμη μια φορά θα μείνουμε απαθείς στα όσα αρνητικά συμβαίνουν με μόνο υπαίτιο τον μεγαλομέτοχο?
Θα απαιτήσουμε την ΑΕΛ που μας αξίζει ή θα εξακολουθήσουμε να μένουμε απαθείς και αμέτοχοι στα όσα συμβαίνουν, καταλήγοντας να γίνουμε ένα με τον μεγαλομέτοχο?
Πόσο έδινε το Χ ημίχρονο 1 τελικό σήμερα άραγε??
Πολλοί αναρωτιόνται πλέον σε  αυτή την πόλη...και η περόνη έχει τραβηχτεί..





Share

1 σχόλιο:

WIPER είπε...

ΣΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΘΕΩΡΕΙΣ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΕΛ ΜΕ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΣΟ ΣΕΒΑΣΜΟ?
ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΣΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΤΗΣ ΒΥΣΣΙΝΙ ΙΔΕΑΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΞΙΟΣΕΒΑΣΤΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΤΑΞΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ -ΤΩΝ ΥΓΙΩΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ- ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ?
ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΣΑΚΚΟΙ ΤΟΥ ΜΠΟΞ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΨΑΧΝΑ, ΒΥΖΑΝΤΕΣ, ΚΑΛΛΟΝΕΣ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΓΡΑΦΙΚΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ Η ΙΔΕΑ ΑΕΛ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΔΟΞΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΦΑΝΤΑΖΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ….
ΑΥΤΟ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ, ΑΥΤΟ ΝΟΙΩΘΟΥΝ, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΙ. ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΡΔΙΣΕ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΤΗΣ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΕΛ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ…..


KEEP THE FAITH