Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Xαμένοι στις Διαπραγματεύσεις...


Δεν βρέθηκε λύση στο διοικητικό συμβούλιο της Ενωσης Β' και Γ' Εθνικής. Συνεχίζουν τις διαπραγματεύσεις με "όραμα" να αρχίσει το πρωτάθλημα στις 19 Φεβρουαρίου.
Χωρίς να υπάρχει καμία εξέλιξη στο θέμα της χορηγίας με τον ΟΠΑΠ, αλλά και την συμφωνία για την ασφαλιστική κάλυψη των ποδοσφαιριστών ήταν επόμενο να μην υπάρχει ουσία στο συμβούλιο της Ενωσης Β' και Γ' Εθνικής.
Οι εκπρόσωποι των ομάδων έμειναν μέσα στην αίθουσα για τρεις ώρες χωρίς να καταλήξουν σε κάτι ουσιαστικό και αναλώθηκαν σε συζητήσεις πάνω στα οικονομνικά θέματα που δεν μπορούν να λυθούν χωρίς την εύρεση χορηγού.
Ο ΟΠΑΠ δεν έχει ακόμη απαντήσει στους ανθρώπους της Football League, οι πληροφορίες έφερναν τον διευθυντή μάρκετινγκ του οργανισμού Σωτήρη Σπανίδη να τελεί υπό παραίτηση και αυτό κάνει ακόμη πιο δύσκολα τα δεδομένα για το πρωτάθλημα. Αγωνιστική δεν γίνεται να οριστεί για την Τετάρτη, αφού δεν έχει λυθεί κανένα από τα προβλήματα και οι ομάδες δεν προλαβαίνουν να οργανώσουν τα ταξίδια τους, ενώ ούτε η ΚΕΔ να ορίσει διαιτητές.
Κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά ποιο θα είναι το μέλλον της κατηγορίας και είναι φυσικό κανείς σχεδόν από τους προέδρους να μην μπορεί να στηρίξει την προσπάθεια μέχρι το τέλος χωρίς καμία ενίσχυση από χορηγίες σε ένα πρωτάθλημα που προσπαθεί να βρει τον δρόμο του μετά από τόσες περιπέτειες. Το θέμα της ασφάλειας των ποδοσφαιριστών είναι πολύ κοντά στην οριστική λύση του αφού έχουν φτάσει σε συμφωνία και αυτό που απομένει είναι το ρευστό για να μπουν οι υπογραφές.
Για να αποφύγουν ακόμη μια σύσκεψη μεταξύ τους χωρίς ουσία, το διοικητικό συμβούλιο έδωσε την εξουσιοδότηση στο προεδρείο για να διαπραγματευτεί για όλα τα ανοικτά θέμετα που υπάρχουν και δεν αφήνουν περιθώρια στις ομάδες να συνεχίσουν στο πρωτάθλημα. 

Η ανακοίνωση που βγήκε μετά το τέλος του συμβουλίου από την Ενωση Β' και Γ' Εθνικής αναφέρει: «Το Δ.Σ. της FOOTBALL LEAGUE - FOOTBALL LEAGUE 2 ΟΠΑΠ αποφάσισε  όπως συνεχιστεί η αναστολή των πρωταθλημάτων της FOOTBALL LEAGUE - FOOTBALL LEAGUE 2 ΟΠΑΠ  μέχρι να λυθούν τα προβλήματα»

Πηγή : Footballleaguenews.gr



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: