Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Ας Όψεται...

Η αγωνιστική απραξία και η κακοκαιρία έχουν εκτοξεύσει την εσωστρέφεια στα ύψη, καθώς τώρα κάποιοι θυμήθηκαν το ύψος του ποσού που πληρώνει η ΑΕΛ στην μέτοχο της, Γήπεδο ΑΕ, και πολλά πολλά άλλα.
Αγωνιστικά μαθαίνουμε πως άλλες ομάδες πχ Βέροια, ενισχύθηκε αισθητά για την συνέχεια του πρωταθλήματος ενώ εμείς, όπως κάθε χρόνο πάμε να πάρουμε παίχτες με τις γνωστές προδιαγραφές Φεβρουαρίου (ελεύθερους και ωραίους).

Πάγια τακτική μου μέσα από δω να μην κρίνω τους παίχτες πριν τους δω να αγωνίζονται στο χορτάρι. Εκεί θεωρώ πως είναι το σωστό να κρίνεται ο κάθε ποδοσφαιριστής.
Άλλοι ή μάλλον άλλος είναι ο λόγος που δυο μέρες τώρα δε γράφω, και έχει να κάνει με υπόγειες διεργασίες που δε γίνονται ευρέως γνωστές και αφορούν την ομάδα. Ας όψεται λοιπόν που δε μπορεί να γραφτούν κάποια πράγματα.
Από κει και πέρα, αν και η διακοπή του πρωταθλήματος μόνο καλό μπορούσε να κάνει στην ομάδα μας έπειτα από τις τέσσερις διαδοχικές ήττες, ο καιρός δυστυχώς δεν είναι σύμμαχος της ως σήμερα, που δεν δίνει την δυνατότητα στο νέο προπονητικό τιμ να κάνει τις διορθώσεις που θέλει. 



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: