Κυριακή 1 Απριλίου 2012

ΦαΠ.Α... Ο Φταίχτης .....

Μπας και μας φταίει ο Διαιτητής? Μπας και μας φταίει ο μπέος? Μάλλον θα φταίει ο ο Μαρινάκης ο οποίος ζήλεψε την ομάδα μας και θέλει να την καταστρέψει ώστε να μη ξαναγίνουμε το "κακό σπυρί στο κώλο τους", που θα έλεγε και ένας τέως.....

Μάλλον πρέπει να καταλάβουμε ότι δε φταίει κανένας από τους παραπάνω, και το κακό είναι πως τώρα ξέρουν όλοι ποιος ευθύνεται για την κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα, παρόλο, που αν και λίγοι, υπάρχουν ακόμη αυτόκλητοι υπερασπιστές του Σπαρτιάτη.
Τελικά κατέληξα όμως για το ποιος φταίει!!!
Το κακό το κράτος φταίει που μέχρι τώρα δε του έδινε το φπα, (δάκτυλος του μαρινακη -μπέου θα ναι), και για αυτό η ομάδα δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι!!!!
Φαίνεται πως για αυτό σήκωσαν μονόπατα την δεξαμενή στα Δένδρα (πριν καιρό),  για να χουν πετρέλαιο να κάνουν ντουζ μετά την προπόνηση!!
Έχει γούστο όμως έ?? Δε μπορείτε να πείτε!! Από γούστο σκίζει που θα έλεγε και γνωστός παπαρολόγος από ραδιοφώνου και από τηλεοράσεως!! Γι αυτό και η φωτό της λεζάντας.
Να δω τι θα πει σήμερα το αστέρι στο γυαλί!!! Να δω σήμερα τι δικαιολογία θα πει για να τον καλύψει μπας και καταφέρει να γίνει εκπρόσωπος τύπου!!!

ΥΓ: Σήμερα μάλλον θα ασχοληθεί με την νίκη του Τυρνάβου επί της Νίκης Βόλου συμπαρασυρόμενος και από τον Γεωργούλα και έτσι θα χαθεί η μπάλα και πάλι....




Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: