Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Ντροπή!!

Χωρίς ίχνος ντροπής, ( το λιγότερο), τελείως ξεδιάντροπα αναφέρθηκε σήμερα από άνθρωπο ο οποίος διαμορφώνει άποψη στα κοινά της ομάδας ότι : Ας προσέξει η διοίκηση γιατί υπέπεσε στην αντίληψή μας ότι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας πουλάνε τα εισιτήρια έξω από το γήπεδο με συνέπεια η ΠΑΕ να χάνει έσοδα.

Και σαν να μην έφτανε όλο το παραπάνω για να στηρίξει την άποψη του μας είπε πως υπογράψαμε μια σύμβαση η οποία λέει ότι απαγορεύεται να το κάνουμε αυτό, και πως εμείς πρέπει να είμαστε συνεπείς απέναντι στην ΠΑΕ!!!
Ξεχνάει βέβαια ότι, η ΠΑΕ τουλάχιστο τα τρία τελευταία χρόνια έχει φεσώσει τους κατόχους διαρκείας κάθε χρόνο και χειρότερα. Τι να θυμηθούμε??? Το με το έτσι θέλω ρίξιμο την χρονιά που παίξαμε play off και πληρώσαμε επιπλέον?
Την επόμενη χρονιά από τότε, και κάθε επόμενη, που μόνιμα είναι  οι κάτοχοι (κορόιδα ) που δίνουν τα φράγκα το καλοκαίρι και στο τέλος πάντα είναι χαμένοι οικονομικά??
Ας κοιτάξει το λινκ ο συγκεκριμένος το λινκ των διαρκείας και πόσο έλεγε ότι θα ναι οι τιμές των μεμονωμένων και πόσο έχουν.!!!
Τελικά κάποιοι δυστυχώς δε μπορούν να ξεφύγουν από την λογική του οσφυοκάμπτη.
Ντροπή και αίσχος, λένε και πως εκφράζουν τον μέσο οπαδό.



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: