Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Αδειοδότηση??? Χλωμό.....

Είχα γράψει μετά το εντός έδρας παιχνίδι της ΑΕΛ με τα ψαχνά αν δε κάνω λάθος πως η ομάδα δεν κατέλυσε σε ξενοδοχείο, διότι το ξενοδοχείο δε δέχτηκε να μείνουν οι παίχτες μας για μια ακόμη φορά και μάλιστα χωρίς να έχει πληρωθεί τίποτα.
Υπήρξε διακανονισμός των οφειλών, μιας και ο εδώ διευθυντής του, άρχιζε να αντιμετωπίζει πρόβλημα με την τακτική (φέσι) του μεγαλομετόχου από τους παραπάνω του μιας και το χρέος ήταν εξαψήφιο.

Ο διακανονισμός όμως δεν τηρήθηκε και έτσι σήμερα διαβάσαμε στο sportlarissa.gr σε άρθρο του Αποστόλη Τριανταφύλλου, ότι υπάρχει μπλόκο στους λογαριασμούς της ομάδας.
Και έρχομαι τώρα να αναρωτηθώ και να πάω τη σκέψη μας λίγο παρακάτω..
Θα πάρουμε αδειοδότηση σε λίγες μέρες ώστε να μπορέσουμε να ξανά αγωνιστούμε στη β εθνική??
Θα εξαρτηθεί, από το αν ο μεγαλομέτοχος μπορέσει να βρει και να τα δια-κανονίσει με τους Ίλιτς, Γκουέλα, Κανόμπιο, κλπ κλπ, οι οποίοι ΔΕ σηκώνουν το τηλέφωνο γιατί γνωρίζουν τι θα τους ζητηθεί και δεν είναι πλέον διαθέσιμοι να κάνουν εκ νέου διακανονισμό ο οποίος θα έχει την τύχη των προηγούμενων.

ΥΓ: Η τακτική το να κλείσει η "εταιρεία" και να ξεχρεώσει υποβιβάζοντας την στην Δ εθνική και συγχωνεύοντας την με άλλη ΔΕ θα γίνει ανεκτή από τους οπαδούς και φιλάθλους της ομάδος, ελπίζω να το γνωρίζει ο μεγαλομέτοχος αυτό. 



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: