Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Η Ίδια Καραμέλα...

Θα μας τρελάνει για τα καλά ο μεγαλομέτοχος.
Μίνι συνέντευξη στην εφημερίδα Ελευθερία έδωσε και το μόνο πράγμα το οποίο και πάλι ισχυρίστηκε με  σθένος είναι..... τι άλλο?? Η επιστροφή ΦΠΑ!!!!
Ακόμη μας ενημέρωσε πως τα χρέη της ΠΑΕ μέχρι τον Ιούνιο είναι 3 εκατομμύρια ευρώ!!
Και έρχομαι τώρα να αναρωτηθώ:

Στον αγώνα με τις Σέρρες και την μπούκα του έλεγε από μικροφώνου, (εκτός του θρυλικού πλέον "ο πιο ήρεμος άνθρωπος") πως η δικά μας, είναι  μία από της ΠΑΕ που πληρώνει.
Μέσα στο Δεκέμβρη μας είχε πει πως το χρέος είναι κάπου στις 380 χιλιάδες ευρώ
Στην συνέντευξη τύπου που είχε δώσει είχε πει πως είναι κάτω από εκατομμύριο
Τελικά τι από όλα ισχύει??
Μάλλον τίποτα..... Ακόμη και τώρα την στιγμή που ότι πιάνει καταρρέει γύρω του, δεν έχει το θάρρος να μας πει την αλήθεια.
Μάλιστα ανέφερε πως οι υπάλληλοι μπήκαν στον εργατικό νόμο λόγο κρίσης καθώς δε μπορεί η ΠΑΕ να παρέχει υπηρεσίες super league την στιγμή που βρίσκεται ένα βήμα από την Γ εθνική!!
Εδώ όμως τον ξεμπρόστιασαν οι ίδιοι οι υπάλληλοι την στιγμή που από μόνοι τους δήλωσαν πως θα εργάζονται ΑΜΙΣΘΟΙ... Τζάμπα δηλαδή!!!
Γιατί ακόμη και σήμερα μεγαλομέτοχε, υπάρχει ανθρωπιά στην πόλη. Ανθρωπιά φιλότιμο και αγάπη, αγάπη για την ΑΕΛ. Γιατί  πλέον φάνηκε περίτρανα ότι οι υπάλληλοι της ΠΑΕ δεν δούλευαν στην ΑΕΛ , αλλά για την ΑΕΛ, και αυτό είναι μια μεγάλη διαφορά.
Όσο για το ότι η ομάδα είναι στα πρόθυρα της Γ εθνικής μήπως αναρωτήθηκες ποτέ ποιος είναι ο υπεύθυνος της κατρακύλας και της ξεφτίλας που ζούμε φέτος??
Κλείνοντας θα ήθελα να τον ρωτήσει κάποιο επιτέλους  τι πρέπει να κάνουν οι κάτοχοι διαρκείας που πληρώσανε τιμές souper league και τελικά βλέπουν ομάδα Γ εθνικής??
Έχει απάντηση σε αυτό?? 



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: