Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Επιτέλους Νίκη!!

Κάποιος έλειπε και τελικά κερδίσαμε!!!
Ας σοβαρευτούμε, όσο σοβαρή κριτική μπορείς να κάνεις για το παιχνίδι που πριν λίγο τελείωσε και στο οποίο η ΑΕΛ κέρδισε τον Εθνικό Αστέρα ο οποίος πιθανότατα δεν είχε παίχτης επιπλέον για αλλαγή για αυτό και δεν έκανε, με 2-0.

Κέρδισε λοιπόν ο μονόφθαλμος τον τυφλό!!
Αναμενόμενο αλλά το παιχνίδι δεν επιδέχεται κριτικής, μιας και μόλις στο 1' λεπτό και έπειτα από χέρι των φιλοξενουμένων η ΑΕΛ κέρδισε πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε τέρμα ο Ζεκίνια και η παράσταση έλαβε τέλος.
Ανούσια κατοχή είχε η ομάδα μας, αλλά μέχρι εκεί. Καμιά ουσία μέσα στην περιοχή μιας και η φαντασία των παιχτών τελείωνε έξω από αυτή.
Κορυφαίος κατά την άποψη μου ο Μπλέντι ο οποίος πέτυχε και το 2ο τέρμα της ομάδας στο δεύτερο ημίχρονο. Κατάπινε αγχωγκιστα τα μέτρα του γηπέδου δείχνοντας μας για ακόμη μια φορά πως  "το έχει"
Ντεμπούτο και για τον Τσιάρα ο οποίος μπήκε στο 85 και έδειξε φανερά "τρακαρισμένος" στην πρώτη του συμμετοχή.





Share

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Κι όμως φίλε μου κουρσάρε, μετά από τη σημερινή εμφάνιση, που σκοτώσαμε τον πεθαμένο, οι ραδιο-παπαγάλοι, θα βάλουν ύμνους, θα πουν ότι μπορούμε το 10 στα 10, ότι μπορούμε να μπούμε πλειόφ, ότι πάμε για διπλό στην Επανωμή, ποια Βέροια κι άλλα τέτοια καλύπτοντας και τα σημερινά χάλια!!!!