Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Σκέψεις.....

Με αυτά και με αυτά τη χάσαμε την χρονιά, τουλάχιστο κατά πως φαίνεται θα χουμε την σωτηρία της ομάδας, (αν και ακόμη χρειάζεται προσοχή και βαθμούς),
Εκεί λοιπόν  που όλα κυλούσαν μέσα στην θολούρα και την απογοήτευση ήρθε πριν λίγες μέρες
δημοσίευμα της "αρχαιοτέρας" και από τον επίσημο "προεδρικό" ρεπόρτερ πως δε θα έχουμε αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος στην ΠΑΕ, αλλά αλλαγή προέδρου, μιας και ο εξαφανισμένος και απών μέχρι σήμερα πρόεδρος της ΠΑΕ, θα ορίσει αντικαταστάτη του.
Φήμες άρχισαν να διαδίδονται στην πόλη και από όνομα σε όνομα έχουν ακουστεί πολλοί υποψήφιοι.
Και έρχομαι τώρα να αναρωτηθώ πως και γιατί κάποιος Λαρισαίος, ο οποίος θα ναι πραγματικά ΑΕΛ, και όχι ΑΕΛ του life style, ή πρώτα γαύρος και μετά ΑΕΛ,  (υπάρχουν και τέτοιοι μην αυταπατάστε), θα δεχόταν να αναλάβει να ξελασπώσει και να γίνει πιόνι του απόντα πρόεδρυο προτάσσοντας τα στήθη του μπροστά, και βάζοντας τον Πηλαδάκη στην "κατάψυξη" και στο δήθεν απυρόβλητο όπως νομίζει εκείνος??
Θα ναι έμμισθος "πρόεδρος", θα τον ορίσει ο μεγαλομέτοχος ( αυτός που ξέρουμε ως τέτοιον), ή θα τον ορίσει κάποιος ο οποίος πραγματικά κινεί τα νήματα στην ομάδα?
Ίδωμεν, οι εξελίξεις πάντως τρέχουν, και το μόνο σίγουρο είναι πως οι περισσότεροι θέλουν να "κόψουν" πέρα με όσα συμβαίνουν...

ΥΓ: Τελικά μπορεί να ψάχνει και για "αυτοφοράκια"....



Share

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Και ο παιδομούσχαρος του gay παραιτείται από πρόεδρος λόγω του νέου αθλητικού νόμου, λέει...