Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Τίποτα Δε Γίνεται Τυχαία...

Όταν οι περισσότεροι εκ του ρίοστερ της ΑΕΛ έχουν μιλήσει στους γύρω τους για τα οικονομικά προβλήματα
Όταν οι μεγαλύτεροι και παλαιότεροι από αυτούς έχουν χαρτζηλικώση αρκετές φορές τους νεαρότερους.

Όταν οι Λαρισαίοι πιτσιρικάδες (και όχι μόνο), λένε σε ιδιωτικές συζητήσεις ότι είναι ευτύχημα τουλάχιστο που  μένουν στα σπίτια τους
Τι περιμέναμε από τον Αραμπατζή? Να το παίξει ΑΕΛάρχης? Μισθοφόρος είναι ο άνθρωπος, όπως τόσοι και τόσοι που περάσαν από αυτή την ομάδα.
Απλά έτυχε να χει καλό μάνατζερ (όπως τόσοι άλλοι), μας τον φόρτωσε μια χαρά, του δώσαμε παιχνίδια για να βρει ρυθμό (θυμάστε τον Ταυλαρίδη που από όσο λένε βγάζει μάτια φέτος), και από δω και πέρα είναι έτοιμος να βρει ομάδα για την επόμενη χρονιά!!!!
Έχουν περάσει και χειρότεροι, είναι σίγουρο, το κακό είναι πως πλέον το οικοδόμημα το οποίο είχε στηθεί σε κινούμενη άμμο, αυτή η άμμος τώρα το γκρεμίζει. Και δυστυχώς δεν έχει κανείς ούτε την ευθιξία (γιατί αυτό που έχουν οι άντρες ανάμεσα στα πόδια σίγουρα δε τα χουν),  να βγει αντρίκια και να μιλήσει. ειλικρινά.
Μην αναθεματίζεται τον Αραμπατζή, απλά εκείνος άνοιξε τον χορό!
Θυμάστε κάποιους τραυματισμούς στο χαλάρωμα που δεν επέτρεψαν σε παίχτες να συμμετέχουν σε αποστολή?? Είναι οι επόμενοι.
Και μη τους κρίνεται βάση της μηδαμινής προσφοράς τους, κρίνεται εκείνων που τους έφερε, και τους  λόγους για τους οποίους ως σύγχρονος Νέρωνας καίει τα δημιουργήματα του.




Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: