Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Μόνη Ξανά Δε θα Σ' Αφήσω

Συνεχώς προς τα κάτω η προσέλευση των φιλάθλων στο γήπεδο.
Αυτό είδαμε όλοι μας εχθές, μειούμενος ο κόσμος και μάλιστα ανυπόμονος και με διάθεση άμεσης αντίδρασης στο παραμικρό λάθος των παιχτών.
Η ανοχή πολλών φιλάθλων έχει τελειώσει. Το χω γράψει καιρό τώρα, και οι αντιδράσεις πλέον σε ενδεχόμενο κακό αποτέλεσμα μπορεί να γίνουν μέχρι και ανεξέλεγκτες.

Ακούγοντας συζητήσεις, διαβάζοντας σχόλια σε site αλλά και στο facebook, διαπιστώνει κανείς πως κάποιοι βγάλαν το ΑΕΛομετρο για μια ακόμη φορά, κρίνοντας τον κόσμο που έπαψε να έρχεται στο γήπεδο, (ο καθένας για τους δικούς του λόγους), λέγοντας καθ υπερβολή ότι καλό είναι εκείνοι που "εγκατέλειψαν" την ομάδα, να μη ξανά κάνουν το κόπο να έρθουν γιατί.... 
Είναι εκείνοι οι οποίοι ως ΑΕΛαρχες βάζουν ταμπέλες σε φιλάθλους ως αντι και μη και διχάζουν τον κόσμο για μια ακόμη φορά.
Εντάξει, κάποιοι ήμασταν (ήταν), στα πέτρινα εκεί. Και τώρα τι πρέπει να γίνει?? Να δοθεί το παράσημο από το Δήμαρχο της πόλης?? (άραγε που ναι αυτή η ψυχή??),  να μείνουμε στην μιζέρια και τις απειλές για τον κόσμο που δεν έρχεται στο γήπεδο ή να γίνουμε όλοι εμείς που εξακολουθούμε να πηγαίνουμε "μοχλός" ώστε να επιστρέψουν και εκείνοι που έφυγαν?
Έγραψα προχθές πως δυστυχώς η αγωνιστική (και οργανωτική), εικόνα της ομάδας είναι κατώτερη των οπαδών που την ακολουθούν, και επιμένω σε αυτό, ωστόσο εμείς πρέπει να είμαστε παρόν σε όλους της τους αγώνες, γιατί όπως λέει και το τραγούδι, "Μόνη Ξανά Δε θα Σ' Αφήσω"



Share

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

λαθος λεει το τραγουδι .επρεπε να λεει
''ΜΟΝΗ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΑΦΗΣΩ''
γιατι την ομαδα δεν την αφησαμε ΠΟΤΕ ΜΟΝΗ ΤΗΣ