Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Keep The Faith..

Ζητείται "Όραμα" αυτό είναι το διακύβευμα που πρέπει να απαντηθεί από όποιον καθίσει στην θέση του τιμονιού της ομάδας.
Όσο μεγάλο ή μικρό και να είναι το όνομα εκείνου που θα διαδεχτεί αργά η γρήγορα την σημερινή αμέτοχη διοίκηση, οι φίλαθλοι πλέον και ειδικότερα οι οπαδοί της ΑΕΛ δε πρόκειται να την "πατήσουν" όπως με τον απερχόμενο ιδιοκτήτη.

Οι απαιτήσεις για ειλικρίνεια, αλλά και η  καχυποψία και ο προβληματισμός που αφήνει πίσω της η διοίκηση του ενός, θα κάνουν όλους μας πολύ διστακτικούς απέναντι στο νέο.
Τώρα πια είμαστε "υποψιασμένοι" και κανείς, τουλάχιστο για τώρα, δε θα μας πιάσει μια ακόμη  φορά στον ύπνο, πατώντας πάνω στην καψούρα μας.
Μπορεί να περάσαμε από κύματα, μπορεί ακόμη και τώρα να υπάρχουν λίγοι είναι η αλήθεια, αυτόκλητοι (?) υπερασπιστές του μεγαλομετόχου, αλλά η μεγάλη πλειοψηφία των οπαδών μας, αρχίσει σιγά σιγά και ενώνεται και αυτό από μόνο του είναι πολύ θετικό, αν αναλογιστούμε το πρόσφατο παρελθόν.
Περάσαμε χρόνια και χρόνια με το "διαίρει και βασίλευε" του ενός, τώρα πια η κατάσταση άλλαξε, και φαίνεται πως αλλάζει οριστικά. Τώρα ξέρουμε πως δεν υπάρχουν "σωτήρες", σωτήρας και στρατιώτης της ομάδας είναι μόνο ο ενωμένος ΛΑΟΣ της.
Keep the Faith Against All....



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: