Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Εξαπάτηση Κατά Συρροή.

Όταν το καλοκαίρι κληθήκαμε από την ΠΑΕ να ανανεώσουμε τα εισιτήρια διαρκείας, πολλοί από τους συνοπαδούς μας δε το κάναν, παρόλα αυτά το γήπεδο ειδικά στις πρώτες αγωνιστικές είχε αρκετό κόσμο έστω και με μεμονωμένα εισιτήρια, πράγμα που έδειχνε την δυναμική της ομάδας.
Είναι γεγονός πως τα εισιτήρια διαρκείας Δε "περπάτησαν" έπειτα από την περσινή απογοήτευση και τον υποβιβασμό, παρόλο την αφίσα που συνόδευε την καμπάνια πώλησης τους και η οποία αποδεικνύεται προφητική...

Όσοι ανανεώσαμε ή τουλάχιστο μεγάλη μερίδα από εμάς το κάναμε ο καθένας για τους δικούς του λόγους και σίγουρα στο νου μας είχαμε το ότι η ομάδα διαθέτει προπονητή για πρώτη φορά επί διοικήσεως Πηλαδάκη, αλλά και κάποια "εργαλεία" τα οποία έδιναν προοπτική, 1ο να δούμε καλό ποδόσφαιρο και 2ο υπάρχει η πιθανότητα η ομάδα να ανάβει άμεσα στην πρώτη κατηγορία.
Άλλωστε τα λόγια περί 999 λαθών ήταν φρέσκα, και θεωρητικά ακόμη μετά τα καλοκαιρινά τεκταινόμενα περί στημένων θα ταν η χρονιά που αυτά τα λάθη θα άρχιζαν να διορθώνονται και να μειώνονται.
Αντ αυτού, στα μέσα της χρονιάς, ούτε καν στα μέσα, υπήρξε τσουνάμι αποχωρήσεων - προσφυγών  και όσοι δώσαμε τα χρήματα μας να δούμε το Α θέαμα με τους Χ πρωταγωνιστές υπογράφοντας μάλιστα και συμβόλαιο επ αυτού για μια ακόμη φορά την "πατήσαμε".
Και έρχομαι να ρωτήσω τώρα αν όλοι εμείς που εξαπατηθήκαμε για ακόμη μια φορά από τον μεγαλομέτοχο, μπορούμε να στραφούμε νομικά πλέον εναντίον του, για εξαπάτηση και αθέτηση συμβολαίου? Γιατί αλλιώς μάλλον δε πρόκειται να την πάρει γραμμή.



Share

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

βυσσινί κουρσάρε τις τιμές των εισητηρίων με τον Εθνικό Αστέρα τις είδες?
Εδώ μιλάμε για μεγάλο ρίξιμο των διαρκείας.
Του χρόνου με αυτή την πολιτική που ακολουθεί (τα τελευταία χρόνια) θα σταυρώσει κανένα διαρκείας?

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΒΛΑΧΑΚΙΑ ,ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΣ!!!ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΕΓΩ"ΚΑΙ ΑΥΞΗΣΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΣΥΝΥΣΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΛΕΙ OFF!!ΝΑ ΚΟΝΟΜΗΣΕΙ ΚΙ ΕΚΕΙ,ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΧΡΟΝΙΕΣ ΑΠΟΤΥΧΙΕΣ ΑΠΟΤΥΧΙΕΣ ΑΠΟΤΥΧΙΕΣ ΚΙ ΟΙ ΕΧΟΝΤΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ........ΧΑΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΦΕΤΙΝΗ ΣΤΗ Β ........."Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΕ ΒΡΙΖΕΙ ΠΛΕΟΝ ΠΗΛΑΔΑΚΗ ΓΙΑΥΤΟ

ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΟΥ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ.....ΜΑΛΛΟΝ ΑΡΓΑ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΠΡΕΠΕ ΛΑΜΟΓΙΙΟ




































































































ΜΑΛΛΟΝ ΑΡΓΑ ΕΙΝΑΙ....ΑΡΓΗΣΕΣ ΠΟΛΥ......ΚΩΣΤΙΚΑ