Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Vissini Coursaros Με Άποψη.

Έλαβα ανοίγοντας τον υπολογιστή μου αρκετά μηνύματα από φίλους οι οποίοι μου έγραφαν ότι κάποιος με ψάχνει, (για μια ακόμη φορά).
Δυστυχώς με ψάχνουν εκείνοι οι οποίοι για να μειώσουν τις ευθύνες του μεγαλομετόχου μας λένε πως ευθύνεται ο Κόουλμαν που μας άφησε και η ομάδα πάει από το κακό στο χειρότερο!!!! Λες και ο Ουαλός ήταν ΑΕΛ από τα γεννοφάσκια του και έπρεπε να ανεχτεί τα καπρίτσια του ενός.

Είναι εκείνοι οι οποίοι μόλις μυρίστηκαν φρέσκο ψάρι, (βλέπε Πάτσης), έτρεξαν αμέσως να τον υποδεχτούν και να του κάνουν πλάτες, και οι οποίοι πρώτοι τον λιθοβόλησαν όταν είδαν πως δε "περνάει" στο κόσμο της ομάδας.
Είναι οι ίδιοι που μας πολυδιαφημίζαν  το "παραμύθι" του Σαμπράκου, αλλά το σημερινό παραμύθι Λαρισαίου δημοσιογράφου και το οποίο είναι πιθανότατα ταυτισμένο με την πραγματικότητα, αρνούνται να το διαβάσουν μιλώντας για "φουστιές" από το σινάφι  τους.
Με ψάχνουν οι ίδιοι οι οποίοι χρησιμοποιώντας δικά τους λόγια  "θέλουν ενότητα του λαού της ΑΕΛ" αλλά στην ουσία θέλουν την ενότητα που τους βολεύει και που είναι ταυτισμένη με την δική τους άποψη.
Και τέλος με αναζητούν οι ίδιοι οι οποίοι θέλουν "αποδείξεις" για του ότι οι παίχτες είναι απλήρωτοι, μιας και δεν τους ενδιαφέρει το οικονομικό ρεπορτάζ......
Με έψαχνες και παλιότερα θυμάσαι τα μηνύματα που μου χεις στείλει??
O Vissini Coursaros έχει άποψη και έχει και το θράσος να την εκφράζει γραπτά, χωρίς να χρειάζεται να τρέχει από site σε site και να αναπαράγει τα θέματα άλλων. Άποψη.. you know what i mean???
Και ξέρεις και κάτι τελευταίο? Για εμένα η ΑΕΛ είναι καψούρα, και όχι κονόμα. Εγώ σέβομαι όλους τους ανθρώπους, πόσο μάλλον εκείνους που μου δίνουν "ψωμί" για να ζήσω, και δε τους κακίζω όταν σταματάω μια συνεργασία... Εσύ κάνεις το ίδιο με τους πρώην διαφημιζόμενους σου ή τους γυρνάς την πλάτη κάνοντας πως δε τους είδες?? Σου βάζω δύσκολα ε??

ΥΓ: Όσο για εκείνους τους άλλους που λες ότι με "ψάχνουν" εγώ δεν έγινα αφίσα τους....




Share

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο ρε κουρσάρε για αυτό σε πάω. Όσο για τον άλλο μη μασάς, δε μπορεί να σε κάνει τπτ.

Ανώνυμος είπε...

BALE MAS STO KOLPO GIA TO PIOS INE O ALLOS KE POI SE PSAXNOUN

Ανώνυμος είπε...

"Με ψάχνουν οι ίδιοι οι οποίοι χρησιμοποιώντας δικά τους λόγια "θέλουν ενότητα του λαού της ΑΕΛ" αλλά στην ουσία θέλουν την ενότητα που τους βολεύει και που είναι ταυτισμένη με την δική τους άποψη.
Και τέλος με αναζητούν οι ίδιοι οι οποίοι θέλουν "αποδείξεις" για του ότι οι παίχτες είναι απλήρωτοι, μιας και δεν τους ενδιαφέρει το οικονομικό ρεπορτάζ......"

Αυτές οι προτάσεις τα λένε όλα !!! Όταν παίρνεις τηλ. και εκφράζεις διαφωνία, σου ζητάνε ονοματεπώνυμο, αποδείξεις για τα λεγόμενά σου, σε κατηγορούν για αλλόθρησκο, ότι σπέρνεις διχόνοια, ότι δεν είσαι ΑΕΛ κλπ. Κι όλα αυτά γιατί διαφωνείς !!!
Εάν όμως "άκουσες", "σου είπανε", "έμαθες από γνωστό φίλο σου" κάτι με το οποίο συμφωνούν (ή είναι σύμφωνο με τη "δική τους αλήθεια"), τοτε δεν χρειάζεται ονοματεπώνυμο, δεν χρειάζονται αποδείξεις, δεν χρειάζεται τπτ.

Συνέχισε να ξεμπροστιάζεις τα χάλια της σημερινής τοπικής "αθλητικής δημοσιογραφίας" !!!