Κυριακή 8 Απριλίου 2012

Απαντήσεις...

Οι απαντήσεις είναι μπροστά στα μάτια μας, και μεις εθελοτυφλούντες εξακολουθούμε να ψάχνουμε το φως.
Αρχίζω από μια ερώτηση που κυριάρχησε πονηρά  στα χείλη πολλών Λαρισαίων στις αρχές της εβδομάδας που πέρασε και αφορούσε το "που βρήκε τα χρήματα ο Εθνικός Αστέρας να έρθει να παίξει στη Λάρισα"? Και απαντάω:
Μήπως τα έδωσε ο δικός μας μεγαλομέτοχος για να πάψει για λίγο η μουρμούρα και να δούμε πως το δημιούργημα του, μπορεί ακόμη και να κερδίζει? Όσο και αν σοκάρει η απάντηση αυτή από την ώρα που μου ρθε (χιουμοριστικά) στο μυαλό όλο και με προβληματίζει.
Πάμε τώρα παρακάτω. 
Την τελευταία φορά που είδαμε και χαρήκαμε πραγματικά με την ομάδα ήταν η ομάδα του Ουζουνίδη. 
Όπα, εδώ είναι το κλειδί της συμφοράς!!!!
Κακώς έχει περάσει προς τα έξω ότι η ομάδα ήταν του Δώνη, και μετά με την πρώτη φορά ότι η ομάδα ήταν του Ουζουνίδη. Η μεν πρώτη ομάδα, εκείνη που τελικά μας έβγαλε στα play off και μετέπειτα ήρθε το χάος ήταν του Λυράκη, οι επόμενες??? Ξέρετε όλοι την απάντηση. 
Απλά ο Ουζουνίδης ήταν ο εύκολος αποδιοπομπαίος τράγος την στιγμή που εντέχνως διαρρέονταν στον τοπικό τύπο ότι εκείνος έκανε κουμάντο στις μεταγραφές. 
Ο Ουζουνίδης έτσι για να σας θυμίσω πήγε στην Αργεντινή ταξίδι για να δει τον Σκόκο που μετέπειτα κατέληξε στην κούλα, και όταν ανέφερε στο big boss ότι κοστίζει τόσα χρήματα και οι Αργεντίνοι δεν πέφτουν στα λεφτά, (δε τον δίνουν τζάμπα εν ολίγοις ), του πε βρες έναν και φέρτον και αν μας βγει μας βγήκε! 
Αυτό λοιπόν που βλέπουμε τα τελευταία χρόνια, από την στιγμή δηλαδή που ανέλαβε ο "μεγάλος" την τύχη της ομάδας, εκείνη χρόνο με το χρόνο, ξεθωριάζει στα μάτια όσον την αγαπούν και είμαστε πολλοί. 
Γιατί όταν ο Τάσος Κυριάκος, ο Φώτης ο Κηπουρός, ο Ιμπραήμα Μπακαγιόκο, ο Ηλίας Κώτσιος, σώζουν τα Γιάννενα έστω  δύσκολα, όταν ο Φωτάκης παίζει βασικός πλέον και στην εθνική, όταν τέλος, τέλος ο Ιγγλέσιας (που δεν τον υπολόγιζε η διοίκηση και όχι ο κόουτς), είναι βασικός στον 3ο της βαθμολογίας Ατρόμητο ο οποίος θα παίξει και τελικό Κυπέλλου, τότε κάποιος πρέπει να κοιταχτεί στον καθρέπτη και να τον φτύσει, και όχι για να μην τον ματιάσει... 



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: