Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Η Μπάλα στην Εξέδρα

Πέρασαν 24 αγωνιστικές και μετά από τις σωρηδόν διαιτητικές  σφαγές της ΑΕΛ μας από τα αγόρια(?) με τα μαύρα θυμήθηκαν εκεί στην μονοπρόσωπη διοίκηση Πηλαδάκη πριν τον αγώνα με τον βάζελο να διαρρεύσουν στα ΜΜΕ την δυσαρέσκεια τους για τον ορισμό του Παμπορρίδη... Αλήθεια που ήταν η διοίκηση όταν οριζόταν ο Σιδηρόπουλος στον αγώνα με τον μπαοκ?? δεν ξέραν ότι είναι σαλονικιός και
μπαόκι?? μήπως πρέπει να αναφέρω και άλλες περιπτώσεις??
Βέβαια η φετινή χρονιά σημαδεύτηκε από την θρυλική δήλωση του Πηλαδάκη "βαριέμαι" προς τι λοιπόν τώρα η δυσαρέσκεια προς την ΚΕΔ??
Μήπως πετάμε την μπάλα στην εξέδρα και όλα καλά?? Για ακόμη μια φορά μήπως προσπαθείς να πουλήσεις καθρεπτάκια σε ιθαγενείς?
Ας ελπίσουμε ότι η ομάδα θα κερδίσει για να παραμείνει (που φτάσαμε!!), ζωντανή στο κυνήγι της σωτηρίας.

ΥΓ: Εύχομαι και ελπίζω η προσπάθεια προσέγγισιςτου Σάκη Τσιώλη  που  παρουσιάζουν τα ΜΜΕ   για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας να είναι αληθινή από πλευράς ΠΑΕ και να μην είναι άλλο ένα τρικ για να κοιμηθεί ο κόσμος, να γεμίσει το γήπεδο (βλέπε κονόμα), και όταν έρθει η ώρα να την κάνουμε.. Προειδοποιούμε έγκαιρα...



Share

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΛΑΔΗ ΕΣΥ ΜΕΓΑΛΕ ΕΚΑΝΕΣ BLOG ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΖΕΙΣ ΤΟΝ ΠΗΛΑΔΑΚΗ???

vissini coursaros είπε...

Αφού αυτό κατάλαβες από την ανάρτηση βολέψου με αυτό. Παρόλα αυτά θα ήθελα σε παρακαλώ να μου πεις που γράφω κάτι που δεν είναι αλήθεια.?