Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Αποπροσανατολισμός.

Η ομάδα έπεσε. Αυτό είναι σχεδόν σίγουρο από κει πέρα σε σκέψεις με βάζουν για άλλη μια φορά οι δηλώσεις μΠέου. Οι δηλώσεις που ούτε λίγο ούτε πολύ για άλλη μια φορά μας ξεφτιλίζουν και ως εκ θαύματος βγάζει και η δική μας ΠΑΕ ανακοίνωση
Οι ευθύνες Πηλαδάκη Πολλές. Μα η προσοχή του κόσμου στραμμένη στις δηλώσεις του χοντρού. Εδώ ο κόσμος καίγεται και το νιμού χτενίζεται δηλαδή.

Με το φτωχό μου το μυαλό λέει ο Πανούτσος... με το πονηρό μου θα πω εγώ. Ποιόν εξυπηρετεί αυτός ο αποπροσανατολισμός??? Τι μας είπε ο χοντρός χθες?? ότι την ομάδα δεν την έριξε εκείνος αλλά κάποιος άλλος ο οποίος είναι ο μόνος υπεύθυνος!!!
Ακόμη και ο χοντρός έχει ΔΣ έστω αυτό που έχει. Εμείς λειτουργούμε μόνιμα ως αρχή του Ενός, του Παντοκράτορα του ένα και μοναδικού Κωστή.
Λες και φταίει ο χοντρός που δεν πήραμε δεξί μπακ και στηριχθήκαμε στον Βελάσκο που έχει αποδεδειγμένα χρόνιο πρόβλημα χονρδοπάθειας. Λες και φταίει ο κόσμος που Αριστερό χαφ δεν πήραμε ενώ ξέραμε το πρόβλημα από τον Ιούνιο. Λες και δεν έμαθε ο κόσμος ότι ο ιερεμίας τελικά ήταν 41 αντί 33... και αντί να ασχολούμαστε με όλα αυτά εμείς τα βάζουμε με τους βολιώτες...

Ο πλήρης αποπροσανατολισμός!




Share

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

pesta esy giati kaneis alos de prokite

Ανώνυμος είπε...

swstos!alla pws na kratitheis otan akous to mosxari na leei aytes tis paparies!