Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011

Πηλαδάκης και Βρώμα Ελληνικού Ποδοσφαίρου

Από το ύφος του Πηλαδάκη καταλάβαμε όσοι είδαμε την δήλωση του,ότι ήταν πολύ έντονα φορτισμένος. Προσωπικά πιστεύω πως η δήλωση στο συνδρομητικό έγινε πριν την διεξαγωγή του παιχνιδιού. Αν είναι μάγκας και σέβεται τα παντελόνια που φοράει να βγει αυτή την εβδομάδα να κάνει συνέντευξη τύπου και ας γίνουν όλα μπάχαλο. Εμείς ως οπαδοί, την χρονιά την έχουμε ξεγραμμένη, είτε
μείνουμε είτε πέσουμε. Συμπαραστάτες θα μας βρει αν σε όσα πει έχει αποδείξεις, και αν τα όσα πει τα πει με ονοματεπώνυμο και όχι με υπονοούμενα. Εδώ θα μαστε, στο χέρι του είναι να ήμαστε από την ίδια πλευρά του ποταμού....
Η δήλωση :
«Θα εξαντλήσουμε όσες πιθανότητες έχουμε. Θα χτυπήσουμε όλα τα παιχνίδια που απομένουν. Είναι όλα ρευστά. Συνεχίζουμε με αξιοπρέπεια», ανέφερε αρχικά ο Πηλαδάκης και συνέχισε:

«Πολύ σύντομα θα δώσω μία συνέντευξη Τύπου για να πω ορισμένα πράγματα που ενδιαφέρουν γενικότερα το ποδόσφαιρο. Ομοσπονδίες τα πάντα. Τα κρατάω πολύ καιρό μέσα μου. Στην Ομοσπονδία υπάρχει ακόμα ένας έντιμος άνθρωπος. Μιλάω για τον Πιλάβιο.

Επειδή ξέρει ο Σοφοκλής Πιλάβιος, πρέπει να μιλήσει. Είναι έντιμος άνθρωπος και πρέπει να μιλήσει για να καθαρίσει τη βρωμιά. Είναι η μεγάλη του ευκαιρία. Αν δεν το κάνει, θα σημαίνει πως κάποιος τον πιέζει».



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: