Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Μηνύματα Αναγνωστών & Άλλα Πολλά.

Θα το γράψω και δω για να τελειώνουμε μια και καλή . Σεβόμαστε την άποψη του κάθε αναγνώστη και κανένα μήνυμα δεν θα διαγράφετε σε τούτο δω το blog. Από κει και πέρα αν δε σας αρέσουν οι αλήθειες τότε μπορείτε απλά να μη μας διαβάζεται.
Για το αν χάρηκα στο 93 του παιχνιδιού με τον Εργοτέλη, η καρδούλα μου το ξέρει καλύτερα από σένα αγαπητέ αναγνώστη - σχολιαστή 27/3/11 (18:10). Για το αν θα φύγει ή όχι ο Πηλαδάκης αφορά εκείνον και μόνο, και μη ξεχνάς ότι εκείνος
άνοιξε θέμα την ώρα που η ομάδα έκανε αγώνα για να σωθεί.... και μάλιστα απών από κάθε εκτός έδρας αγώνα της ομάδας, ακόμη και από αυτό με τον νιόνιο. Βέβαια για σένα όπως και για τον αναγνώστη -σχολιαστή των 11:25, πιθανών το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι να έχετε κάποιο είδωλο να λατρεύεται, για μένα όμως το ΕΙΔΩΛΟ  είναι μόνο η ΑΕΛ. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο. Και αυτός ο πρόεδρος την ΑΕΛ δεν την έχει όπως τι θέλουμε όλοι μας.
Όσο για την δημοσκόπηση και αν ήταν μπαοκτζίδικη νοοτροπία, οφείλω να ομολογήσω πως τόσα χρόνια εκπαίδευσης από τον Πηλαδάκη μπορεί και να έφερε αυτό το αποτέλεσμα σε θέματα νοοτροπίας, (αν και γω δεν το βλέπω έτσι). Η δημοσκόπηση, παρόλο που το δείγμα της είναι πολύ μικρό και δεν μπορούν τα συμπεράσματα να είναι σαφή, δείχνει ξεκάθαρα το πόσο διχασμένος είναι ο ΛΑΟΣ της ΑΕΛ
Και τέλος γράφουμε, ή  θα γράψουμε  κάτι καλό, όταν πραγματικά γίνει κάτι καλό για την ΟΜΑΔΑ για την ΑΕΛ και όχι για την τσέπη του καθενός.



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: