Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

New Club 2

Τι γράφαμε προχθές? Ε! Χθες είχε και συνέχεια.... χθες λοιπόν έγινε χαμός στα ραδιόφωνα της πόλης! στελέχη της λέσχης, VS στελέχη του club να αλληλό τσακώνονται για τα στελέχη της μία και της άλλης πλευράς, μου πήρες τον έναν, σου δίνω τον άλλο κλπ κλπ. μύλος εν ολίγης, και έρχομαι τώρα να αναρωτηθώ μιας και μας διαβάζουν όλοι αυτοί, -έπειτα το παραδέχτηκε και εκ των ιδρυτών του club ότι γράφτηκε σε site,  και μόνο εμείς είχαμε ανάρτηση σχετικά με την ίδρυση του νέου club που σήμερα έχει την πρώτη του συνέλευση,- έρχομαι να αναρωτηθώ για δεύτερη συνεχή φορά για
το timing της ιδρυτικής διακήρυξης, και τι ή ποιον εξυπηρετεί η ίδρυση της την συγκεκριμένη χρονική στιγμή?? Άραγε είναι ένα ανάχωμα των δερμάτινων θέσεων σε αυτόν που μας κοιτάει από ψηλά?
Γεγονός πάντως είναι πως εφημερίδες και μέσα ήδη έχουν ξεκινήσει την "εκπαίδευση" του ΛΑΟΥ μας , ήδη ακούμε και διαβάσαμε για το μεγαλύτερο budget όλων των ετών, (πρόσφατα στην Εξέδρα), ήδη διαβάσαμε ότι ο πρόεδρος έμαθε από τα λάθη του,και δε θα ξανακάνει τα ίδια λάθη,(σε όλα τα site και εφημερίδες), και τέλος τέλος διαβάσαμε ότι μπορεί οι αλλαγές να ΜΗ γίνουν μέχρι των Αύγουστο, (Ελευθερία), Σας θυμίζει κάτι αυτό?

ΥΓ : Σχόλιο αναγνώστη μας σε email που μας έστειλε και συνυπογράφουμε: Εδώ ο κόσμος καίγεται και μουνί χτενίζεται...  



Share

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΜΑ? ΠΗΡΕ Ο ΛΑΡΡΥ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΟΥ???

Ανώνυμος είπε...

στην ρκ έγινε στο ύψος και το βάθος.