Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Πάμε Λοιπόν

Πάμε λοιπόν στις τελευταίες τρεις στροφές του πρωταθλήματος, στις στροφές που θα καθορίσουν κατά πολύ σε πια κατηγορία θα αγωνίζεται η ΑΕΛ την αγωνιστική σεζόν 2011-2012.
Ας δούμε με μια ματιά τα δεδομένα που κάνουν δύσκολη αυτή την αποστολή ξεκινώντας από τον αγώνα με τον Μπάοκ
Αγωνιστικά, θεωρούμε πως ο Μελίσης δεν θα ξεκινήσει ως δεξιό μπάκ μιας και ο Ταλ είναι διαθέσιμος και έτσι δεν θα χρειαστεί να χαραμίσουμε μία αλλαγή στο ημίχρονο. Για μια ακόμη φορά το πρόβλημα με το αμυντικό χαφ
είναι το νούμερο ένα πρόβλημα της ομάδας, πρόβλημα το οποίο δεν λύθηκε ούτε τον περασμένο Γενάρη και που ήταν γνωστό από πέρσι τον Ιούνιο.Εκεί πιθανότατα θα παίξει ο Κόζακ και μακάρι να κάνει δύο ασιστ όπως και με τον τέλη.
Προπονητήκα, είναι δεδομένο ότι από την επάνοδο της ομάδας στην Α εθνική και μετά προπονητής με το "Π" δεν κάθισε στον πάγκο της Ομάδας μας, το πρόβλημα σήμερα είναι μεγαλύτερο καθώς ο συγκεκριμένος προπονητής προσπαθώντας να "χτίσει" το βιογραφικό του χωρίς ήττες δεν μας φέρνει νίκες, που θα μπορούσαν να είχαν σώσει την παρτίδα. Νίκες με αοξ, νιόνιο,  τρίπολη, τέλη που επιβαλλόταν και μπορούσαν να γίνουν δεν έγιναν και κατέληξαν σε ισοπαλίες πιθανότατα καταδικαστικές για την ομάδα. Νίκες που αν τις είχες κάνει σήμερα θα ήσουν στο Άλογο καβάλα. Συν τις άλλοις ο Παπακωστέ έχει πάθει και φαρυγγίτιδα τον τελευταίο μήνα και έτσι δεν μιλάει και στους δημοσιογράφους, όχι ότι θα άλλαζε τίποτα, αλλά κανείς τους δεν μπορεί να καταλάβει ή να σκεφτεί ότι είναι ο μήνας τον χαιρετισμών, και της νηστείας και έτσι ο Παπακωστέ, κάνει νηστεία όχι μόνο στα εισερχόμενα αλλά και στα εξερχόμενα?
Διοικητικά, διαβάζουμε χθες και σήμερα ότι και ο φάκελος της ΑΕΛ δεν είναι έτοιμος (από Δευτέρα αυτά)... υπάρχουν δηλαδή εκκρεμότητες, εκκρεμότητες όμως έχουν και οι μπαοκτζήδες απέναντι μας καθώς όλοι θυμόμαστε το μίσος που βγάλαν οι φιλοξενούμενοι του πρώτου αγώνα στο ΑΕΛ FC ARENA.
Μίσος που εκφράστηκε τόσο με την ανακοίνωση των οργανωμένων τους, όσο και με την γενική είσοδο των 10 euro που έβαλε η διοίκηση χαζοράκι.
Ελπίζουμε, αν και δεν το πιστεύουμε, η δική μας Διοίκηση να είναι παρών, έστω και τώρα, να είναι παρών.



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: