Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Για Όλα Φταίει ο ΛΑΟΣ

Σήμερα, ημέρα θλίψεις και περισυλλογής, εκατοντάδες αναπάντητα τα ερωτήματα στο μυαλό, χιλιάδες σκέψεις που η κάθε μία από αυτές με προκαλούσαν να γίνουν κείμενο, κι όμως εγώ εδώ κολλημένος με το παρελθόν έβλεπα στο youtube εικόνες ΑΕΛΙΚΗΣ υπερηφάνειας, υπερηφάνειας για την διαφορετικότητα, για το όλοι τους και μόνοι μας.
Στο ράδιο οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί ανέλαβαν το ρόλο τις μοιρολογίστρας, ένας είπε πως δεν τον νοιάζουν οι ευθύνες, δεν πρέπει να ειπωθεί τίποτα για το έγκλημα που διαπράχθηκε  και απλά πρέπει ο Πηλαδάκης να παραδεχτεί τα λάθη του και να πάμε παρακάτω... Που πας βρε καραμήτρο!!!!!
Αυτό δεν γίνεται κάθε χρόνο,? Αυτό δε συμβαίνει όλα τα χρόνια της παντοδυναμίας Πηλαδάκη στην ΑΕΛ? Παραδέχεται τα λάθη του (λεκτικά), και με πείσμα και αφοσίωση τα επαναλαμβάνει πολλαπλασιάζοντας τα. Η προπαγάνδα ξεκίνησε σκέφτηκα, πέρασε η ώρα, και ήρθε η ώρα του "εκπροσώπου ¨" εκεί να δείτε ή μάλλον να ακούσετε  γέλια !! Εκεί το πόρισμα ήταν διαφορετικό, εκεί ναι, φέρει ευθύνη ο πρόεδρος ΑΛΛΑ αν ο ΛΑΟΣ της ΑΕΛ επέτρεπε στον Δερμιτζάκη να δουλέψει στην ομάδα, δεν ξέρουμε τι αποτέλεσμα θα είχε!!!!! και .... γιατί έχει και συνέχεια, έχει κάθε δικαίωμα ο πρόεδρος να αναφέρει αυτό το επιχείρημα μιας και διώξαμε το κελεπούρι.
Ξέρετε κάτι? ενδιάμεσα άκουγα και το Ντίνο, χρόνια είχα να τον ακούσω, κι όμως μέσα στην ασχετοσύνη και τον παρορμητισμό του θεώρησα ότι είναι ο πιο ειλικρινής, ο μόνος που είπε ότι έχουμε ευθύνη και γω ως δημοσιογράφος, ο μόνος που είπε ότι μας αποκοίμισε ο Πηλαδάκης. Ο πρώτος που έφυγε χθες από την εκπομπή γιατί ένιωσε να προσβάλετε από τους ανύπαρκτους.
Κοίτα να δεις σκέφτηκα, ο μόνος που χε κότσια να παραδεχτεί είναι ο Εξαρχάκης, όλοι οι άλλοι κοκοκο που λέει και ο αρχηγός.



Share

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ton ekposopo typou i allios to papagalaki .meta to mats me ton volo ton eixa vrei ekso apo to arena tou ta pa apo konta ,tora ti kanoume tou leo kirie ekprosope?i omada file mou mou leei exei pesei apo ton dekemvrio.meta apo 1 ora evgale arthro sto site tou ''mexri na tis vgei i psixi''.ael eimaste osoi tin plironoume kai tin poname .oxi osoi konomane apo aftin.kai kati telefteo poio melos tis dioikisis apokalei tous organomenous tis ael tirogala?

vissini coursaros είπε...

έτοια πες μας να μας ανεβαίνει η πίεση στο 30... θα γράψω πολλά, και αυτό δεν το λέω γιατί θέλω απλά να διαβάζεται το blog να σας κρατάω στην τσίτα και άλλες μαλακίες, απλά το μυαλό είναι πολύ θολωμένο με όλα αυτά που έχουν γίνει και δεν ξέρω πως να μεταφέρω αυτά που θέλω για να γίνουν κατανοητά από όλους. Πρέπει να πέσουν οι μάσκες.

Ανώνυμος είπε...

oi maskes exoun pesei edo kai kairo apla ola ta alla mesa enimerosis kanoun ''kala'' ti douleia tous.otan ksypnisoun ta tirogala omos tha gelaei oli i poli .